četvrtak, 17. siječnja 2013.

Yves Rocher tuširalice

Kozmetici Yves Rocher sam vjerna već godinama i uvijek se sjetim kako sam kao mlađa puno putovala i donosila mami i sebi uvijek na poklon jednu od njihovih tuširalica i kremicu za lice. Bez toga se nisam vraćala sa puta. :) Sjećam se raznih akcija kada sam po jedan euro plaćala tuširalice, a po pet njihove kremice. Mojoj sreći nije bilo kraja kada su došli kod nas. Mislim da sam bila među prvima koja je napravila naruđbu preko neta, a sve kako bih se uvjerila da jednim klikom mogu naručiti njihovu robu i da ne moram opet na put i loviti njihove dućane. :)
Trenutno posjedujem tri tuširalice i ovisno o danu i prilici se izmjenjuju.

L-D: Indijski cvijet pamuka, Floridska naranča, Zeleni čaj

Prve dvije tuširalice spadaju pod liniju Jardins du Monde, dok želeni čaj spada pod liniju Fraicher Vegetale. Tuširalica Indijski cvijet pamuka je izrazito kremast na dodir, jako nježnog i finog mirisa, a ujedno mi je i jako ženstven miris. Cvijet pamuka se uzgaja u Indiji, a sam cvijet je pahulja bijelih, svilenih vlakana. Ostavlja kožu ugodnom i svilenkastom. Što više poželjeti!? :)
Druge dvije tuširalice su idealne za ljeto jer su jako osvježavajuće. Mislim da nije potrebno opisati kako miriš naranča i zeleni čaj. Zeleni čaj ostaje jako dugo na koži i koristim ga uvijek u kombinaciji sa parfemom Elizabeth Arden Green Tea. Ima i Yves Rocher svoju verziju tog parfema, kao i roll on. Tuširalice se jako lijepo pjene pa je potrebna jako mala količina, što znači da će i trajati. Dolaze u ambalaži od 200ml. Ne isušuju kožu, unatoč tome što sadrže sodium laureth sulfate. To im je jedina mana, ali zanemarit ćemo ju. :)
Navedene tuširalice sam kupila u raznim prilikama hodajući po Yves Rocher dućanu ili surfajući web shopom. Cijena im varira ovisno o tome jesu li na akciji ili plaćate punu cijenu, a kreće se od nekih 15tak kuna do 20 kuna. Svakako sačekajte neku dobru akciju.  

4 komentara:

  1. Također obožavam YR tuširalice i ona sa mirisom kave mi je omiljena :D.
    Isprobala sam i ove tri i sjajne su.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da nema te koju nisam isprobala ove tri su trenutno u korištenju. Najdraža mi je zeleni čaj, baš kao što sam opisala u kombinaciji sa parfemom je super. Žao mi je jedino što nemaju za njih i mazalice za tijelo. Mislim da bi to bilo super. :)

      Izbriši
  2. Stvarno si dobar poznavalac kozmetičke tematike!! Pratim te. Opaska: narudžba (zato što ćeš tu riječ puno puta koristiti). Super ti je ovaj izraz TUŠIRALICA. Prvi put čujem, ali počet ću to sada koristiti. Ovo je jedna od boljih prevedenica. Jedna od smješnijih koje sam čula u zadnje vrijeme je PAMPTIPRUT -Memory stick.By the way, ja stvarno moram doći zaviriti u tvoje make up carstvo uživo! Sve ti to stane u bathroom?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ponestaje mi mjesta opako, ali s obzirom da to koristim onda brzo i nestaje...nekako se već snalazim...

      Izbriši