utorak, 29. siječnja 2013.

Nuxe Contour Yeux Prodigieux

Dugo sam tražila dobru okoloočnu kremu koja će mi biti dovoljno hidratantna, ali da ipak nije u službi korekcije ili sakrivanja bora. Bez obzira što me samo par mjeseci dijeli od navršenih 30 (evo, rekla sam tu čarobnu brojku!) još uvijek puštam da mi se koža sama bori i obnavlja bez da ju tretiram snažnim kremama protiv bora. Jučer je stigao paketić sa Feeluniquea sa drugim pakiranjem ove kremice sa kojom sam prezadovoljna.

Riječ je o Nuxe hidratantoj kremi za područje oko očiju. U opisu kreme stoji:
Zahvaljujući antioksidantima Creme Prodigieuse linije, ova lagana krema otpisuje znakove stresa i umora s područja oko očiju, osvježava kožu i bori se protiv vidljivih znakova starenja kože. Hijaluronska kiselina biljnog podrijetla omekšava kožu i zaglađuje fine bore, biljni glicerin pruža hidrataciju, dok biljni kofein djeluje protiv natečenosti i tamnih kolutova.
I zaista potvrđujem da odrađuje svoj posao jako dobro. Koristim ju uvijek ujutro i navečer. Krema je više kao malo gušći fluid, jako finog mirisa. Vrlo brzo se upije u kožu, a miris ishlapi. Najviše sam primjetila da mi djeluje protiv natečenosti. Od kada ju koristim nisam se ujutro probudila sa natečenim i nadraženim očima, optimalno hidratizira to osjetljivo područje. Primjetila sam i da mi concealer ne upada u sitne borice jer krema kao da stvori neki zaštitni sloj.
Sama činjenica da je ovo već drugo pakiranje govori o tome koliko mi je dobra. I dokle god mi bude tako odgovarala, kupovati ću je. Dobijete 15ml proizvoda u slatkoj plastičnoj bočici na pumpicu za optimalno doziranje. U prosjeku je dostatna za tri do četiri mjeseca. Oba puta sam ju naručila po nekoj promo akciji i platila oko 130kuna. Možete ju kupiti kod nas u bolje opskrbljenim ljekarnama po cijeni od 150 kuna ili naručiti na nekoj stranici.
Koja je vaša omiljena okoloočna krema? Imate kakve dobre preporuke? :)

Broj komentara: 10:

  1. Iako meni ova krema još ne treba i ne koristim ih, volim Nuxe i stvarno sam zadovoljna njihovim proizvodima :) posljednje sam kupila njihovu micelarnu tri ruže i predivna je <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam u zadnje vrijeme jako pozitivnog iskustva na Nuxe kozmetikom. I onaj balzam je odličan. Nisam isprobala micelarnu, trenutno sam u isprobavanju Biopha micelarne i jako sam ugodno iznenađena.

      Izbriši
  2. Ja kao da sam ovisna o okoloočnim kremama :), do sada sam nekako najsretnija sa EL ANR ali i na njega postajem imuna...ja zbog dehidriranosti imam baš dosta linija a imam 3 godine do 30te :) ili bolje :(.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hmmm, obično ljudi sa suhom kožom imaju taj problem ranog stvaranja borica. Ja ih još držim skrivenima. Probaj sa ovom kremicom utažiti potrebu za vlagom. Možda pomogne?!

      Izbriši
  3. Imam 26, nisam ni ja više daleko od 30-e :/ Ali još ne koristim ništa posebno. Iako bih trebala početi, bore smijalice are killing me!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za te smijalice mi je bila savršena Vichy miyokine ali ju više ne proizvode. Ova mi je odlična zbog hidratacije. Ostale kremice mi nisu bile dostatne. Treba ranije početi, ali ne agresivnim kremama. Treba kožu pustiti da sama radi svoj posao dok može. :)

      Izbriši
  4. Slažem se, ovo je odlična kremica, iako meni više odgovara u toplijim mjesecima

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jako sam zadovoljna njome i napokon sam uspjela naći da mi odgovara. Neko vrijeme se zadržavam samo na njoj. Vidjeti ćemo šta ću u Berlinu pronaći. Snimila sam od Body Shop-a kremicu za oči.... :)

      Izbriši
  5. I ja sam u potrazi za nekom dobrom okoloocnom kremom... Vrlo sam zadovoljna Nuxe melemom za usne, mozda bi i ova krema bila dobra kupovina, s obzirom sa imam problema sa nadutim ocima ujutru, posebno rano ujutru :DDD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obavezno isprobati ovu kremicu, ali imam još jedan biser o kojem ću uskoro pisati. Pa pričekaj malo.

      Izbriši