ponedjeljak, 28. siječnja 2013.

NOTW: Rimmel 402 Urban Purple


Dugo sam bila u potrazi sa super drogerijskim lakom za nokte, koji ima lijepe nijanse, koji je kvalitetan, a uz to i povoljan. Uspjela sam ga tek prošle godine naći i zaista tvrdim da je ovo jedan od najboljih drogerijskih lakova. Riječ je o Rimmel lakovima koje isključivo kupujem u Iris parfumerijama jer sam tad sto posto sigurna da nisu često otvarani i isprobavani. Cijena mu je 20 kuna. Bude ga često na akciji ili dobijete onih 20%.
Ovaj tjedan nosim Rimmel 402 Urban Purple.  Namjerno sam sliku malo zatamnila da vidite prekrasnu nijansu, ali ni približno nije kao na rukama. Radi se o jako lijepoj i intenzivnoj ciklama boji. Lak je izrazito pigmentiram, na slici imam samo bazu i jedan premaz. Sa nadlakom izdrži cijeli tjedan. Ono što ovaj lak čini različitim od nekog drugog je XXL četkica. Ukoliko imate mali nokat morate biti jako oprezni pri nanošenju da vam okolo ne zahvati kožicu. U tom slučaju je odlična olovka iz Bipe koja služi za uklanjanje viška laka.


Koji su vaši omiljeni lakovi? Jeste zainteresirani za post o njezi ruku i noktiju? :)

Broj komentara: 6:

  1. Ja volim Essie lakove i nekako sam sa njima baš zadovoljna.

    Krasna nijansa i svakako je post o njezi noktiju dobrodošao ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam i njihov pokoji i dobri su mi. To mi već spada u malo skuplju kategoriju. Imam i Chanel koji je najskuplji, a koji se ne može porediti sa Rimmel ili Essie. Dokaz da cijena nekad ne znači kvalitetu. Komentiala sam ti novi post.

      Izbriši
  2. Sviđa mi se lakić, imam takav ljubičasti :) hmm, meni su OPI super i BeYu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. BeYu nisam probala. Kakva je kvaliteta tj izdržljivost? OPI nemam niti jedan. Ne znam zašto. ?

      Izbriši
  3. Aaaaa, divan je! Predivni nokti! Kupujem ovaj lak obavezno, samo se nadam da ga ima u mojoj lokalnoj Bipi s obzirom da slabo obnavljaju zalihe:(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ga nikad ne kupim u Bipi jer ga ne nađem. Ili ga ne gledam, kako god, jako je lijep. Puno ljepši već što sam ga uspjela uloviti. I jako kvalitetan.

      Izbriši