petak, 11. siječnja 2013.

Let the countdown begin...

Evo još jednog bloga o jednoj 20-i-nešto-godišnjakinji (jer damu se ne pita za godine, posebice kada se bliži jednom novom desetljeću), a koja je uslijed ove krize, nezaposlenosti i opće depresije u Lijepoj nam našoj odlučila spakirati kofere, zamrznuti staž i krenuti u avanturu zvanu Berlin. Kažu da se snovi ostvaruju samo onima dovoljno upornima i onima koji imaju čvrstu volju pa izgleda da sam ta... Još je ostalo nekih mjesec i pol dana do jednog novog početka. Berlin, grad o kojem sam toliko maštala, čitala i slušala će napokon postati dio moje svakodnevice. Grad, ljudi, običaji, život i sve ono što jedan grad čini posebnim. Zato se nadam da će moji čitatelji kroz moje pisanje doživjeti barem dio atmosfere...

Neće ovo biti isključivo blog o putovanjima, već i o onom što me čini sretnom, a to je šminka, garderoba i knjige. Rekli bi ljudi poprilično površno i nespojivo, ali tko još razmišlja što drugi misle!? :)
Pa neka ovo bude kratki uvod i neka avantura započne! :) 

4 komentara:

  1. Ajme Berlin, blago ti se!!! Bila sam tamo i prekrasan je grad. Baš me zanima kako ćeš doživjeti tamošnju modu, i nadam se da će tu biti puno slika Berlina i događaja i svega i svačega! Uživat ćeš, uživati!! Radujem se berlinskim i inim postovima :))) Nadam se da ćeš nastaviti postati, možda postaneš kao Carrie u SATC :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ovisnik o putovanjima i vjerujem da će mi se sve isplatiti ako zbog ničega, a onda zbog samoga grada. Jedva čekam istraživati, slikati i objavljivati to sve i dijeliti s drugima. :) Sviđa mi se ovaj zadnji komentar, baš opet gledam cijelu seriju iz početka... :)

      Izbriši
  2. Mirna je već naša Carrie, samo u Berlinu i nadam se sretnija u ljubavi :) Btw, i ja baš gledam po tkoznakojiput reprize serija :)
    Svaka ti čast na hrabrosti da spakiraš kofere i da odeš. Ja sam također pustolovnog duha i da nema mog supruga, vjerojatno bih i ja otišla negdje vani-zastalno :)
    Nisam nikada bila u Njemačkoj, ni u Berlinu, ali iskreno se nadam da hoću jednog dana :) I jedva čekam tvoje postove jer već znam da ću se osjećati kao da već jesam tamo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Samo neće doći do mene, moram ja po to. :) Maštala sam, maštala i slušala o tom Berlinu. Što mi je drugo preostalo već se pokrenuti i spakirati kofere. Imam sreće što sam uspjela. Uz Božju pomoć. Sad ćemo vidjeti tamo kako će biti. Ako ništa drugo, sama činjenica da ću živjeti tamo 5 mjeseci mi je već dovoljna. :)

      Izbriši