nedjelja, 27. siječnja 2013.

Lazy Sunday


Da se malo maknemo od kozmetike, danas ću vam donijeti popis stranih blogova nad kojima svakodnevno slinim, ali doslovno slinim, hoćete na garderobu ili na kozmetiku. :) Što se tiče naših beauty blogerica, njihov popis je na stranicama Ogledala. Odmah ću biti iskrena i reći kako ne znam kako sam se ja našla na tom popisu, ali čuda se očito događaju. Ovim putem se zahvaljujem svima koji me čitaju. Iskreno priznajem da ja kod svake naše blogerice pronađem nešto za sebe, pročitam, nekad i komentiram, nekada ne. Nemojte zamjeriti tu ne-aktivnost, ali vjerno vas pratim. Dakle, evo popisa stranih blogova:

Jako slatka i simpatična studentica, ima super finu kozmetiku, dobre preporuke, koristi sve, od skupe do jeftine kozmetike. Ne piše isključivo o kozmetici, ima tu i recepata, knjiga, filmova...

Fantastična i prelijepa Milly na kojoj je sve fantastično i prelijepo. Znam da će možda neke od vas reći nije ništa posebno, ali meni je zakon. Njezin stil šminkanja i oblačenja je najsličniji mome pa mi možda zato tako odgovara.

Njih dvije, kao i slijedeću blogericu i make up artisticu zaista nije potrebno opisivati. Dvije sestre, širom svijeta slavne i poznate. Uvijek korak ispred. Savršeni kistovi koje posjedujem. I savršen bristanski naglasak. :)

Mislim da nema videa koji nisam odgledala i looka koji nisam probala napraviti. Naravno, nikada mi ne uspije kao njoj, ali vježba čini majstora. :)

Mlada Britanka (imam fetiš na Britance), super kozmetika, ali i sve ono što i o čemu piše. Puno dobrih preporuka. Zadnja je Tony Moly kozmetika koja je jučer naručena sa eBaya. :)

I zadnje dvije blogerice čijom sam garderobom opčinjena, začarana i ubila bi za samo pola njihovog ormara su:

Njezin stil je moj stil, njezina garderoba nije moja nažalost. Predivna Španjolka sa još divnijom garderobom. Ne znam što više da kažem.

Mislim da je Talijanka Chiara počela među prvima bloggati o modi i kozmetici i napravila karijeru time. Većina toga su darovi, ali to me ne spriječava da i dalje patim.

Ovo je popis samo nekih, meni omiljenih. Jako puno sam naučila prateći ih i čitajući. Toplo preporučam. Koje su vaše strane blogerice omiljene? Ima neka koju zajedno pratimo? Svaki dodatni link jako cijenim... :)


4 komentara:

  1. Hm...otkrila sam i ja sada neke nove :D baš ti hvala ;).
    ps-i moj su fetiš britanke ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Taj njihov naglasak mi je baš mmmmm... :) Drago mi je da nisam jedina u tom fetišizmu (Jel to uopće riječ?) :)

      Izbriši
  2. Idem vidjeti sad sve te blogove kad već imam vremena :D Pratim tvoj blog i definitivno si zaslužila naći se na listi hrvatskih beauty blogera :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na pohvalama. Ukoliko imaš ti neku blogericu za preporučiti ostavi mi link. :)

      Izbriši