utorak, 22. siječnja 2013.

Dior Diorshow Mascara


Dugo vremena sam tražila dobru maskaru, a za mene to znači uvijanje, produživanje i razdvajanje trepavica i da se ne smije na kraju dana trusiti. Zbilja nemam naviku popravljati šminku u toku dana, ne znam ni sama zašto. Zbog toga mi je jako bitno da maskara ostane na trepavicama cijeli dan. Kao mlađa sam bila vjerna Max Factor 2000 Calorie maskari, ali njezina najveća mana je upravo to trušenje. Onda sam se prebacila na ove skuplje: Chanel, YSL, Estee Lauder, Givenchy. I svaka mi je bila dobra na svoj način, ali niti jednoj nisam ostala vjerna do kraja. Onda sam probala Dior Diorshow maskaru u crnoj boji. Od tada samo nju koristim.


Po čemu je ova maskara toliko posebna? Velika razlika u odnosu na ostale maskare je njezina četkica. To je onaj tip XXL četkice. Na početku je čudan osjećaj sa time rukovati, ali jednom se naviknete, teško da ćete ju mijenjati. Ja moram napomenuti da nemam posebno kvalitetne trepavice, samo dugačke. Kod mene je više ona situacija trč', trč' pa trepavica. :) Ako me shvaćate. No, ova maskara ih lijepo produži i daje im volumen. Bez uvijanja. Upravo zbog nekvalitete trepavica nastojim ne koristiti uvijače. Četkica ne slijepi trepavice, fino ih razdvoji, a opet imam na kraju osjećaj kao da sam stavila tri različite maskare. Četkica je jako gusta sa vlaknima, nije silikonska. Donje trepavice se mažu bez problema unatoč veličini četkice. Dosta sam čitala kako se djevojke žale da se maskara jako brzo suši, da nije kvalitetna, da je četkica grozna. Ne znam kako druge djevojke barataju maskarom, ali ja nikada ne "pumpam", pazim da ju uvijek nanosim na čiste trepavice  i da ju dobro zatvorim. Maskara mi traje u prosjeku tri mjeseca koliko često i treba mijenjati maskare. Uvijek imam samo jednu maskaru koju koristim. S obzirom da ju koristim svakodnevno nekada se dogodi da ju i prije promijenim. Jedina mana ove maskare je njezina cijena koja iznosi 220 kuna. Ja uvijek čekam onih 20% popusta u Iris i Douglas pafumerijama, a najčešće ju kupujem na aerodromu gdje košta 150 kuna. Za tu cijenu dobijete 11,5ml maskare, kojoj je rok trajanja 6 mjeseci od otvaranja.


Moram priznati da sam našla još jednu maskaru kojom sam jednako oduševljena, dobila sam tester na zadnjem Chanel šminkanju pa kada krenem na put onda ću kupiti obje i napraviti usporedbu. :) Imate vi koju dobru preporuku?

Broj komentara: 8:

  1. Dior Iconic...ja u godini obnovim 3-4 pakiranja ;) savršena maskara i moj br 1 :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Toga sam se i bojala...Iconic me neće pa neće...Nikako mi ne odgovara. Probala sam i proslijedila... :(

      Izbriši
  2. Ja sam je nekad davno koristila i obožavala... kad malo razmislim ne znam zašto sam je prestala koristiti... možda sam mislila da za manje novce mogu naći jednako dobru.... moram je ponovo kupiti i prisjetiti se zaašto sam je toliko voljela :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pričekaj da napravim recenziju ove druge...vjerujem da će ti se isto svidjeti... :) Meni osobno je jako dobra. I uvijek pogriješim kad kupim drugu misleći kako mogu jeftinije proći...

      Izbriši
    2. čekaću onda :-) još kad bi ih pofotkala na trepavicama :-) makar oko da se vidi :-)

      Izbriši
    3. Hajde probati ću, ali ništa ne obećavam...nisam baš vična ovoj tehnologiji, photoshopu i tako tome...ali dati ću si truda. :)

      Izbriši
    4. hvala, ni ja ne koristim photoshop, nemam ga niti instaliranog, niti želim takve fotografije na svom blogu... bitno mi je samo da vidim kakav efekt daje ta maskara

      Izbriši
    5. Voljela bi isprobati još onu Benefit They are real maskaru pa ću vidjeti pa napraviti recenziju svih triju... :) Nekako mi slike budu ružne kad ih samo ovako sama slikam. Morati ću nekoga uposliti ili se naučiti... :)

      Izbriši