četvrtak, 31. siječnja 2013.

Chanel C&C Perfetion

Ne znam zašto nigdje nisam čitala o ovom najnovijem Chanel uratku, a ako sam nešto pogriješila, molim dolje link. :) Na zadnjem Chanel šminkanju i promociji sam se susrela sa ovim malim čudom i bila je to ljubav na prvi pogled. Riječ je o Chanel Correcteur Perfection Concealer ili onako fino hrvatski korektor i posvjetljivač u jednome. :)
Mislim da je Chanel ovaj korektor izbacio na tržište sa jesenskom ili proljetnom kampanjom. Riječ je o inovaciji u kući Chanel jer smatraju da su ova dva proizvoda uvijek dolazila zasebno, ali eto, oni su to odlučili objediniti. Što je, po meni, pun pogodak! :)

C&C dolazi u klasičnoj, duguljastoj chanelovskoj ambalaži. Sadrži 7,5g proizvoda, a na vrhu je spužvasti aplikator. Neki će prigovarati kako aplikator nije baš higijenski, ali meni to ne smeta jer jako pazim na šminku i lice, te uvijek čistim i održavam cijelu svoju šminkersku kolekciju. :)
Namjena ovog proizvoda jest sakriti sitne nedostatke poput prištića, crvenila i ostalih sitnih nedostataka te posvijetliti područje oko očiju. S obzirom na zahvalnu kožu lica, koristim ga isključivo za prikrivanje podočnjaka to jest posvjetljivanje područja oko očiju. Kupila sam ga ponajprije jer me Chanel šminkerica namazala njime, jako mi se lijepo stopio sa licem i zaista ima sposobnost odličnog prekrivanja. Kremaste je strukture i ne skuplja se u području ispod očiju što mi je jako bitno. Imam Illamasqua Under Eye Concealer i on mi se redovito nakuplja.
Jako sam zadovoljna ovom stvarčicom i dobio je pravu obožavateljicu. Dolazi u tri nijanse: beige clair (žuti podton), beige petale (rozi podton) i beige rose (mješavina obaju podtonova). Ja imam ovu zadnju nijansu koju mi je savjetovala promotorica i pun je pogodak. Lijepo se stopi sa licem i puderom. Ocjena mu je čista desetka. :)
Možete ga kupiti u svim boljim parfumerijama po cijeni od 240 kuna. Malo je puno, ali zaista vrijedi. :) Dugo sam bila vjerna Dior Skinflash Concealer-u, ali ovaj mi je puno bolji, ponajprije zbog guste strukture i boljeg prekrivanja.

Broj komentara: 10:

  1. Chanel u meni izaziva tihu patnju. Čini mi se kao dobar korektor, ali smatram da je 240 kn prilično puno :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se. I što se tiče patnje i cijene. Skup je, ali zaista ga treba minimalno i mislim da će mi dugo trajati. Sad sam nešto zastala kod cijene pa nisam sigurna, jel 220 ili 240. Kako god i jedno i drugo je skupo. :( Zato i je Chanel. :)

      Izbriši
    2. Pa da, kad bi bio pristupačniji, vjerojatno ne bi bio toliko privlačan. Čudna je ta ljudska narav :D u svakom slučaju, ide na wish listu jer treba prikriti ove podočnjake :D

      Izbriši
    3. Jako je fin, vjerujem da ćeš biti zadovoljna. :) Javi kad kupiš.

      Izbriši
  2. Ja jako dugo nisam kupovala Chanel. Ne znam zašto? Nekako sam se više prebacila na američke tvrtke, ali nedavno sam kupila par proizvoda koji su bili fenomenalni pa mislim da bi i ovaj malac mogao doći na red... I ja uvijek tražim nešto što se što manje skuplja ispod očiju. Ja stvarno nemam neke borice, ali ovo malo što imam sam uočila zahvaljujući šminki...

    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam isto to napravila kada sam otkrila čari internet kupovine. Dugo nisam ništa kupila ni od Chanela ni Diora. I onda je ispalo to šminkanje i otkrila sam ovaj proizvod i eto... Jako sam zadovoljna. :)

      Izbriši
  3. Hm...meni svaki puder s potpisom Chanela izaziva nered na licu pa sam iz tog razloga preskočila i ovaj korektor ali sam snimila teksturu na jednoj promociji i svidjela mi se ;). drago mi je da ti odgovara.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da njihovi puderi nemaju onu oznaku nekomedogen. Vjerovatno zato. :( prefina mu je tekstura i jako ga malo treba, a super je maziv i što mi je najbitnije nema sakupljanja niti nakon puno sati nošenja. :)

      Izbriši
  4. I meni je preskup na žalost, a i moram priznati da nemam niti jedan concealer, makar mi nije jasno zašto jer imam problematičnu kožu već godinama. valjda sam se pomirila s tim da imam prištiće i da se vide i stavim samo puder. Ali kad pročitam ovakve postove dobijem želju kupiti SVE! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Ja isto jako padam na dobre riječi, ambalažu i da ga nisam probala jednako bih reagirala. Ali kada sam ga probala, kako da ga ne kupim???? KAKO??? :)

      Izbriši