četvrtak, 25. srpnja 2013.

New In #9

Ovo je zadnji post ovoga tipa iz Berlina. I mislim zadnji za nekoliko mjeseci. Jer sam proglasila bankrot. :) S obzirom da je ovo najskuplji New In od kada pišem blog. Već danima hodam po sniženjima kao da nikada nisam ništa kupila i ne mogu vjerovati koje sve kutke ovoga divnoga grada otkrivamo i po kojim cijenama. Naravno, kada se na kraju sve zbroji da čovjek ostane bez novaca i minusa na računu, ali ovakova sniženja još nisam iskusila. Da sam bila pametnija, mogla sam puno uštedjeti i više kupiti, ali dok si živ, učiš, pa ću tako znati za idući puta. I stavljati u crni fond. :)

Giorgio Arman Luminous Silk Foundation
Draga Ivana, znam da ovo čitaš i znaj da ovaj puder ide tebi na dušu. :) Jer sam zbog tebe morala u KaDeWe i onda nisam mogla ostati slijepa. NISAM! :) Giorgio Armani puder za suhu kožu, izvrsno prekriva i daje licu sjaj. Nemojte očekivati recenziju uskoro jer ga čuvam za jesen s obzirom da sada ne nosim pudere i imam BB kremu koju moram potrošiti prije. Ali ne mogu vam opisati ljubaznost i profesionalnost djelatnice, savjetovanje, pomoć i uslužnost. Toliko je divna bila da smo i frendica i ja kupile puder.

Kryolan haul
Draga Ivana, i ovo ide tebi na dušu jer sam morala i u Kryolan tebi po stvari i raspametila sam se. Najbolje od svega jest što mi je teta rekla ukoliko sam prvi puta ovdje da je to normalna stvar. Obožavam ovaj Berlin i tete koje rade u takvim kornerima. Tako sve razumiju i trude se da jednostavno nemam srca izaći praznih ruku. :) A smjela sam i slikati pa ćete vidjeti kako Kryolan izgleda u B.

Davidoff Cool Water Sensual Essence
A ne, nisam ovo kupila. Ovo sam dobila od frendice koja mi je trenutno u posjeti kao hvala što sam ju primila. Pratila me je po centrima i bilježila što mi se sviđa i onda mi je na kraju kupila ovaj divan set koji je jako ženstven i senzualan. Jako volim liniju Cool Water, do sada su ih izdali nekoliko vrsta, ali ovaj mi je najbolji.

Gucci naočale
Ne znam koje opravdanje da smislim zašto sam ih kupila. Kupila sam ih jer stare imam već nekoliko godina i lagano su već iznošene. Ove sam vidjela, stavila i rekla uzimam! Nemam dalje komentara.

Esprit zlatni sat
O ovom satu će biti riječi u zadnjem postu iz Berlina. Tada ću vam otvoriti dušu jer želim da negdje bude zabilježen zadnji dan mog boravka ovdje. Ima posebnu svrhu i kupljen je od posebnih novaca za neko novo vrijeme. :) Toliko za sada.

Knjiga o koktelima
Ja sam fina guza i volim koktele. :) Ima li netko da ih ne voli? Imam divne koktel čaše i nema mi ljepšeg navečer sjesti i ispijati koktele u dobrom društvu, uz odličnu zabavu ili pak sama uz moj ili vaš blog. Jako si dugo želim ovu knjigu, ali kod nas je uvijek nekako poskupa i nikada nije bila prava prilika. Onda sam šetajući Syltom naišla na knjižaru i super ponudu od 9,99 eura. Knjiga je divna, sa puno recepata, vrsta pića koje se koriste za koktele i najpoznatiji koktel barovi. Jako sam sretna što ću sada svakodnevno moći praviti koktele i uživati. Što sama ili s nekim. :)
To je sve. Jesam rekla kako volim ovaj grad i kako je ovdje moj život? Jesam? :) Što je kod vas novoga?

34 komentara:

  1. Draga Mirna ovo su prave ljepote, prekrasno, prekrasno... pratim ja sve tvoje novitete, ali nekako sam u posljednje vrijeme skroz kratka s vremenom pa ne stignem komentirati :/ sat mi je posebno lijep... divan!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Još sam se pitala gdje si mi i zašto te nema. A onda sam se sjetila malene mrvice...Sat je morao biti poseban jer je za posebnu prigodu kupljen. :)

      Izbriši
  2. :D ... da ti budem iskrena baš sam sretna jer sam ja krivac jer sam uvjerena kako ćeš u svemu uživati i guštati :D ... neka si se počastila :D i trebaš ;)!!!!

    Sve same divote!!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Super noviteti! I posebno volim kad nas kupljene sitnice podsjećaju na neko prekrasno vrijeme provedeno negdje, to ih odmah čini skroz posebnima :) ...za puder se nadam da je grozan, jer imam i ja suhu kožu, a ako je stvarno tako dobar i još i daje sjaj, morat ću ga i ja na kraju kupit :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hhahhahah, nastojati ću ga prikazati kao groznog, ali sumnjam. :P

      Izbriši
  4. OK, prvo, dolazim ti na koktele :D
    Drugo, ovo je tako divan NEW IN da sam ostala in awe!
    Treće, naše bi prodavačice mogle otići na nekakvo stručno usavršavanje u Berlin :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Poziv je tu, očekujem te. I ja mislim da bi pojedine prodavačice trebale malo na obuku iz stručnosti i ljubaznosti. Ne sve, imamo i mi divnih, ali uvijek se nađe jedna koja viri.

      Izbriši
  5. Jako dobar new in :)
    Naočale su prekrasne!
    Knjiga o koktelima je super. Ja također obožavam koktele i sad sam u fazi kupovanja cuge koja mi je potrebna za izradu nekoliko mojih omiljenih koktela, a također sam krenula od čaša koje su mi prekrasne i morala sam ih kupiti :)

    OdgovoriIzbriši
  6. zbog ovakvih krasota vrijedi i bankrotirati ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Wow! Sve ti je lijepo, ali su me naočale oduševile. Pogotovo kada sam vidjela kako ti dobro stoje. :-)

    OdgovoriIzbriši
  8. Divni noviteti ali naočare aaaaaaaaaa <3

    OdgovoriIzbriši
  9. Prelepo je sve, ali prelepo. Sat je najlepsi! :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Stvarno znaš izabrati divne komade, nemoj žalit ni lipe! :D Jedva čekam Kryolan recenzije!

    OdgovoriIzbriši
  11. Kako su lepi noviteti, a posebno sam zaljubljena u naocare :)

    OdgovoriIzbriši
  12. divno, divno <3
    kao što sam ti već napisala, ne treba ti biti žao minusa, imat ćeš ove divne suvenire kao uspomenu na Berlin :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, volim ovakve dobre komade koji će me uvijek podsjećati na ovaj divan grad i još divnijh pet mjeseci života.

      Izbriši
  13. Neka si se počastila, zaslužila si! Jako mi se sviđa sve! <3

    OdgovoriIzbriši
  14. Tako pomno birano, s ukusom i ciljano :))

    Bravo Mirna, prelijepe stvari si kupila i uživaj u svemu <3<3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaoj koji kompliment. Hvala ti draga moja. :) Uskoro se vidimo. :)

      Izbriši
  15. Armani, nikako da se dočepam nečeg s potpisom Armanija.

    OdgovoriIzbriši
  16. Divan "New In". Neka si potrosila, treba ponekad. Posle toga jednostavno moras se bolje osecati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala vam svima na podršci, nadam se da će i moja banka to razumjeti. :)

      Izbriši
  17. Ajoj, ti kao i ja nemaš srca ne kupit nešto ako se prodavač potrudio. Ja te razumim i podržavam.
    Imam i ja jednu knjigu koktela. Moram priznat da je još nisam testirala! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad su tako divne, onda nemam. A što čekaš sa tim koktelima? :)

      Izbriši