četvrtak, 11. srpnja 2013.

New In #8

Znam da kasnim i znam da sam neaktivna, ali vjerujte ovaj Berlin naprosto mami po ovom divnom vremenu! :) Nekako si mislim da će za blog biti puno više vremena kada se vratim i imam puno ideja za novi početak i samo se malo još strpite.
Danas sam vam odlučila pokazati svoj novi New In. To se kupovalo preteklih 20 dana. Nešto sam se počastila stipendijom, nešto sam bila počašćena, nešto sam zaradila, a nešto sam si priuštila za novi početak koji me očekuje 1.8. Napisati ću vam što se izdogađalo jer ovo nije samo beauty blog, volim ja i koju filozofsku nabaciti, tada mi bude lakše jer imam ja puno toga za reći još usput, a ne samo da znam o kozmetici i beauty stvarčicama. :) Hajdemo mi na ono bitnije za ovaj post.
Kada sam ovo sve stavila u jednu vrečicu spremnu za put, shvatila sam da sam mali hrčak i ovisnik ujedno. Ali samo mali. Tako volim ovo sve vidjeti na okupu, a uskoro i na sebi. :)
Guhl šampon i ulje za kosu- moja kosa obožava Guhl šampone, sjajna je, mekana, lako se raščešljava i obavezno isprobajte. Ja ću uskoro napisati cijeli post o Guhl liniji.
YR Monoi kupke i ulje- vrlo povoljna akcija pa mi je bilo žao propustiti. Ovo je suho ulje bez čestica, imam i onaj sa česticama.
YR toaletna voda ruža- jučer sam dobila veliko pakiranje ove divne toaletne vode nakon malog pakiranja. Jednostavno obožavam!
YR peeling za tijelo od marelice- trebao mi je dobar peeling i odlučila sam se za ovaj. Hoće li biti dobar, ne znam, ali svakako ću dati svoj sud.
Nuxe Nirvanesque okoloočna kremica i dnevna/noćna krema- bila je akcija, u pola cijene pa sam to dvoje dobila za 20 eura. Nisam to mogla propustiti. Okoloočna je odlična, kremicu još nisam probala, čekam da potrošim staru.
The Body Shop maslaci za tijelo- opet akcija, 3 za 20 eura. To se ne propušta, ako je cijena jednom bila 12 eura. :)
p2 serum za ruke- jučer sam nakon sto godina prala stan bez rukavica i ruke su mi odmah popucale. Serum je bio prijeko potreban. :)
p2 ruževi za usne- mislim da ih imam veliku većinu sada, nemam još crvene nijanse i neke tamo zagasite, ali njih ionako ne bi nosila. :)
Sally Hansen lak za nokte- gledam ga, ali doslovno, od kada sam došla. Za kraj i novi početak je morao biti moj.
Kiko Skin Glow krema za lice- lagana kremica za sjaj kože. Dojmovi? Više nego odlični. Koristim samo nju po ovim vrućinama i jako sam zadovoljna.
Kiko make up spužvica za tekuće podloge- odlučila sam se isprobati ovu spužvicu da ne bacim 20 eura ukoliko ne budem zadovoljna. Nisam još isprobala, to planiram po povratku.
Dior LE Rose Powder- sjećate se WL? E, pa kupila sam ga i nisam požalila! Toliko za sada.
Dior BB Eye Cream- kremica za područje oko očiju, ali prva BB krema za to područje. Jučer je tek stigla, ne mogu još reći dojmove.
Mislim da nema ženstvenijeg i jednostavnijeg odjevnog predmeta od haljine. Njih volim najviše nositi pa ih najviše i kupujem. Gore samo sako i spremna sam za svijet. :) Prve dvije su rezultat zarade od prijevoda, Max&Co, dosta su koštale, ali morala sam. Crna čipkana je rezultat mog strpljivog čekanja sniženja pa sam ju sa 60 eura spustila na 30. Ujedno je ostao samo još moj broj. Haljina je Esprit. Ne mogu vam reći kakav sam Eprit dućan pronašla ovdje jer ih kod nas obilazim u širokom luku. Još sam kupila suknju i majicu za posao, ali zaboravila sam uslikati. :)
 Zeruya Shalev, ime koje morate zapamtiti i autoricu koju morate pročitati. Znam da je do sada kod nas izašao samo jedan prijevod njezine knjige, ali ja sam ih pročitala sve. Izraelska autorica koja divno piše o muško-ženskim odnosima, braku, ljubavi i životu. Volim ovakove romane. Stigla mi je i zlatna eBay narukvica, koja divno izgleda, ali već je za dva dana potamnila tako da nema linka sellera jer se ne isplati. Definitivno moram investirati u zlatnu. :) I naušnice, također bižuterija, ali naušnice mi nikad ne tamne kao narukvice i ogrlice.
I to je to. Kako vam se sviđa? Što je kod vas novoga? :)

Broj komentara: 49:

  1. Nuxe - odličan deal! Lajkam! Obožavam tu kremu za okoloočno područje!
    Sve ti je divno..
    Super šta si rekla za tu narukvic, stoji mi na WL, iako realno izbija bi mi dermatitis, al tako je divna.. sad mi neće bit ža ako ju ne uzmen, kad tamni. Haljine su ti odlične. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne, ne vrijedi ni jednog dolara. Predivno izgleda, na ruci još bolje, ali ako imaš takovih problema onda ju tek nemoj uzeti. Meni je dva dana bila na ruci i već je tamna. Jesam se znojila, ali opet. Nuxe je totalno odličan deal zato sam i uzela. :)

      Izbriši
  2. Sve mi se sviđa:DD

    OdgovoriIzbriši
  3. noviteti savrsenstvo! nemam sta da izdvajam jer mi je od kozmetike sve privuklo paznju, a mindjusice su mi prelepe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Hvala. Pa kada imamo isti ukus. I ja uvijek gledam tvoje stvarčice i sve ih poželim. :)

      Izbriši
  4. Sve je divno ali na jednoj stvari ti najviše zavidim a to je što si bila u Esprit dućanu.... Ja malo je reći obožavam marku Esprit i više od 50 % moje garderobe je Esprit i znam kakvi su njihovi dućani u Njemačkoj (U Hrvatskoj ih više ni nema). Kada sam bila tamo raspametila sam se jer kao što sam rekla obožavam svu njihovu odjeću (o nakitu i stvarima za kućanstvo da ne pričam). Nadam se da će jednoga dana tako biti i kod nas a do tada mi samo preostaje iščekivati rodbinu iz Njemačke :)
    A kad je kozmetika u pitanju Yves Rocher mi je najdraži brend za preparativu i obožavam njihove parfeme (čak i čuvam sve njihove bočice parfema). Ovo suho ulje mi izgleda savršeno i nadam se da ću ga uskoro i ja isprobati :)
    Jedva čekam sve te recenzije da čitam!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno, upravo zbog toga što su kod nas uvijek bili bezvezni, a bezobrazno skupi, nisam nešto oduševljena. Onda sam ovdje otkrila par dućana i baš sam ostala iznenađena. A jučer sam prvi puta ušla u njihov dućan u centru Berlina i malo je reći da bi sve. Ali zaista bi. Stigla im je nova jesenska kolekcija, iskreno, ne znam što ne bih kupila. Od kroja, do boje, preko materijala. Čak sam danas dobila još jednu uplatu i opako razmišljam da odem još jer mislim da gdje god sam bila do sada bila, nisam još naišla na tako dobar Esprit dućan. Cijene su im ok, ništa posebno jeftino, ali opet razumno. I ja jako volim YR jer su im cijene odlične, a kvaliteta i više nego dobra. Od kada putujem uvijek nakupujem njihovih stvarčica. Svakako si nabavi ovo ulje jer je divno. :)

      Izbriši
  5. Asti, koji shopping! Sve po mom guštu. :-D
    Ne znam što bih prvo izdvojila, možda YR Monoi ulje (kod nas ga nisam vidjela, samo ono u spreju i sa šljokicama) i Lagoon tuširalice koje isto nikako da dođu. :-(
    Body Shop butteri izgledaju mljac. Koje si sve mirise izabrala? Ne mogu ovako po slici dobro zaključiti.
    I naravno Dior BB krema, čitala sam pozitivne recenzije, tako da s veselim tvojoj. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. TBS sam izabrala od maline, ribizle i neke dunje. Ali prefino mire. Dior je u fazi testiranja, ali uskoro će recenzija. :)

      Izbriši
    2. Joooj, malina. Mogu mislit kako dobro miriše.

      Izbriši
  6. Predivna kupovina :) Sve mi se svidja!

    OdgovoriIzbriši
  7. Predivan New in post, sve mi se svidja, i odlicne si akcije "ubola", plus sto si tu, pa su ti dostupni ti neki brendovi kojih u nasim krajevima nema. Slazem se za haljine, najzenstveniji odjevni predmet, i najugodniji za ljeto. KrasNE mindjusice i narukvica, a i knjigom si me namamila na citanje. Kako vidim u proslom postu, mi smo kolegice po struci, samo sto ja radim u skoli :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mi smo i radne kolegice po radno mjestu. :) Šteta šti i kod nas nema takovih brendova i sniženja. :)

      Izbriši
  8. predivna kupovina, haljine su divne <3
    a TBS body butteri su izvrstan deal, zavidim :)

    i zanimaju me dojmovi o Dior BB kremi kad ju isprobaš :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve ide u neko skorije vrijeme, a ako ne prije, onda iza 1.8.

      Izbriši
  9. prekrasno je sve,ali haljine su mi naj naj! :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Razbolim se kada vidim tvoje new in postove <3 :).
    Uzivaj u divnim trenucima tamo <3.

    OdgovoriIzbriši
  11. Ne znam što mi je bolje! Sve mi je krasno i ljubomorna sam na popuste koje uloviš :D 2 nuxe kremice za 20e aaaa! I jako me zanima Diorov puder!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovdje se čovjek stvarno može razboljeti od popusta i akcija kojih kod nas nikada nema. Šteta.

      Izbriši
  12. Super noviteti!
    Haljine i sama obožavam, pa mi se tvoj izbor jako dopada a dobih i ja TBS butere kao tvoji, tj. borovnicu i malinu koji su mi baš lepi <3

    OdgovoriIzbriši
  13. Koliko divnih noviteta. Slinim na YSL, Nuxe i Dior :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Sjajni noviteti,jedva cekam recenzije za Dior :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Wow, kozmetika mi je super i crna čipkasta haljina :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Mirna, ti si meni baš, baš super. Najviše zbog svoje iskrenosti. :D Neka se ti lipo častiš, ja sam se isto ovih dana pošteno počastila, a danas me muž počastio novim fotićem i Armani balonerom! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lenka moja i ti si meni super i jedva čekam kavicu! :)

      Izbriši
  17. Wau Mirna koji noviteti !!!!

    Sve što vidim i ja bih :D Imamo apsolutno isti ukus, i jedva čekam dojmove o okoloočnoj BB kremi :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Predivni su noviteti, baš svi. Uživaj još dok si tu, a mi smo tu, ne mrdamo i čekamo :D

    OdgovoriIzbriši
  19. Divni noviteti,mene posebno zanima Rose Powder, nadam se a ce uskoro da se pojavi u nekom novom postu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hoće draga, svečano obećajem za dva dana. :)

      Izbriši
  20. Predivni su noviteti kod tebe :D
    Nisi mogla odoljeti Dioru :D
    I haljinice i P2 ruževi i YR... :D :D

    OdgovoriIzbriši
  21. Koje divote od novih stvarčica kod tebe,imaš jako dobar stil, haljine su predivne,i sama patim na šminku i haljine :))i jedva čekam da odem u Njemačku i isprobam tu p2 kozmetiku :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na komplimentima. Svakako isprobaj sve od p2. Nećeš požaliti.

      Izbriši