utorak, 23. srpnja 2013.

Dior Luminous Rose Loose Powder

Ukoliko pratite moj blog onda se sigurno sjećate moje WL i želje za ovim proizvodom. Nabavila sam ga na zadnjem putovanju u Kenzingen jer sam letila avionom i tako uštedjela nekih 10 eura jer je u djutiću toliko jeftiniji. Naravno da nisam uštedjela, ali sam za tih 10 eura kupila još nekoliko p2 ruževa i lakića. Čista ekonomija jedne shoppingholičarke. Je, je, priznajem. :)
Dakle, riječ je o puderu iz proljetne kolekcije kuće Dior. Služi fiksiranju make up-a, ali i daje licu sjaj i prozračnost. Dolazi u luksuznoj kutijici koja sama po sebi vrijedi. Unutar kutijice se nalazi mali bijeli tuferčić sa natpisom Dior. I da, padam na pakiranja, pogotovo sa natpisom Dior. Nazovite me ispraznom, ali svaka od nas voli poneki luksuzni komad i zbog toga se osjeća posebnom. :)
Kako sam već rekla, proizvod služi fiksiranju pudera i posao odrađuje odlično. Puder lijepo sjedne na lice. Ono što me posebno oduševilo kod ovog proizvoda jest glatkoća kože poslije nanosa. Koža lica je tako mekana i ugodna na dodir. Da mi je netko to rekao bez da sam isprobala rekla bih kako nema razlike u odnosu na druge pudere u prahu. Ali vjerujte mi kada kažem da ima. Idealan je u ovo ljetno doba, ukoliko želite licu dati malo suptilnog sjaja i lijepo fiksirati puder na licu.
Puder je roskaste boje i prilagođava se vašem tenu. To je posebnost koju mi je rekla teta u Dior corneru. Bez obzira što su puderi za fiksiranje uvijek prozirne ili žućkaste boje, ovaj je rozi jer ta boja podigne lice i ono izgleda svježe, a opet se prilagodi vašem podtonu kože. Ja sam inače žuti podton i vjerujte mi da na meni uopće ne izgleda napadno, čak bi rekla da taj moj žuti podton malo ublaži i neutralizira što mi se dodatno sviđa. Sadrži jako sitni shimmer, ali on je toliko neprimjetan da se ne morate bojati kako ćete biti puni šljokica i sjaja. Puder je iznimno mekan pod rukom, jako sitno mljeven, ne rasipa se i ne leti okolo. Ovo je moj apsolutni favorit po pitanju finih mljevenih pudera i sigurna sam da je dobio vjernog kupca. Ovaj puder možete nabaviti u boljim parfumerijama, a cijena mu se kreće od 46 do 50 eura. U Njemačkoj. Nemam info koliko je u Hrvatskoj, ukoliko netko zna, molim da napiše. Ja sam ga platila 39 eura u djutiću. Ukoliko vam netko putuje negdje avionom slobodno ga zamolite. Nisam napravila swatch na ruci jer je proziran kada se stavi na kožu i ništa se ne vidi osim koja zlatna čestica. Ali svakako preporučam isporbati u parfumeriji pa ćete osjetiti čemu moje oduševljenje. :) Jeste ga možda već isprobale? Kako vam se čini?

24 komentara:

  1. Nisam probala. Uglavnom ne kupujem te skuplje stavri. Uglavnom vise volim da imam vise jeftinijih :P Ali baaas lepo izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja volim i jedno i drugo. Jer ne znači da je nešto skuplje bolje, a jeftinije lošije. Ali volim i dobar komad nečega. :)

      Izbriši
  2. ajme diiiivan je <3
    i baš što kažeš, svaka od nas voli poneki luksuzni komad uz koji se osjećamo posebno :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Izgleda divno!! Ja bih ga stalno vadila u javnosti i tufnala se :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako se ja uvijek nasmijem na tvoje komentare! Nisam probala, ali mogla bi da vidim kako će sveopća javnost reagirati.

      Izbriši
  4. Icuce, izgleda krasotno! Patim očito na stvari koje se lijepo sjaje ili šljašte ili blickaju :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Sigurna sam da ova divota izgleda na tebi savršeno :))

    Nažalost, malo je preroz za mene :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Varaš se. Upravo je to posebnost što se skroz stopi sa kožom i daje predivan finiš. Probaj pa ćeš vidjeti da neće biti roza.

      Izbriši
  6. Vrlo luksuzno pakovanje, a verujem da je i sadrzaj isti :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Predivan je, gledam ga još otkako smo pričale o njemu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam. :) Nabaviti ćeš ti njega ne sumnjam. :)

      Izbriši
  8. Predivan je. Ja sam ga gledala na malteškom aerodromu u djutiću i koštao je 38 eura što je tu negdje realna cijena. Ne znam koliko košta u parfumerijama u Hrvatskoj.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa vjerujem da košta duplo kako to obično biva kod nas. :)

      Izbriši
  9. Nisam ga probala, ali dijelim s tobom ovu šopingholičarsku ekonomiju. :D

    OdgovoriIzbriši
  10. U zadnje vrijeme počinjem padati na jedinstvene luksuzne komade i slažem listu želja... bankrot :D Divno mi je pakiranje iako mi puder izgleda kao jedno krasno rumenilo :D

    OdgovoriIzbriši