petak, 24. svibnja 2013.

Tangle Teezer četka za kosu

Oko ove četke obilazim već sigurno godinu dana kao maca oko vruće kaše. Pa ju malo stavim u košaricu, pa izbacim, pa opet vratim i onda sam čvrsto odlučila kada bude ljetno sniženje na Feelunique sigurno ju naručujem. Onda me je mama počastila posjetom i bile smo u DM-u kada sam ju opet sa čežnjom gledala i požalila se mami kako moram kupiti novu četku za kosu jer je stara pukla, a želim si ovu. Pa me mama nastojala ubijediti kako mi ne treba četka od 15 eura. Ali sam ja nju ubijedila da mi ipak treba i da mu ju kupi. I tako je Tangle Teezer napokon dospio u moje ruke. :)
Ovo nije klasična četka za kosu na koju smo naviknuli jer nema drške. Ali je dovoljno dobro anatomski prilagođena da stane u svačiju ruku. Sastoji se od silikonskih zubaca, većih i manjih. Imate raznih boja i dimenzija, a ja sam odabrala klasično žensku pinky boju i klasičan oblik. Volim ovakove fancy roze girly stvarčice. :) Na početku je skroz čudan osjećaj češljanja jer je u ruci drugačija, ali i na kosi. Trebalo mi je par dana da se naviknem, ali odmah sam znala da sam dobro postupila kupivši ju.
Isto kao što mi je Nuxe micelarna bila pravo otkriće, tako mi je i ova četka jer od kako ju koristim dogodile su se dvije stvari: a) kosa mi više nije zapetljana i b) kosa mi ne ispada. Definitivno stojim iza toga da ova četka rasčešljava i otpetljava kosu, ali ju ne vuče iz korijena pa samim time kosa ne ispada. Ne mogu tvrditi da mi je kosa drastično ispadala kada sam ju češljala običnom četkom, ali se uvijek našlo nekoliko vlasi koje bi ispale. Sa ovom četkom to nije slučaj. Češljam kosu nakon pranja (znam, grozno za kosu, jako puca, ali ne znam drugačije) i dok sam sa običnom četkom doslovno čupala kosu kako bi ju imalo rasčešljala, sa ovom je dovoljno samo jednom do dva puta proći i gotovo. Ovo je defintivno stvar u koju morate investirati. Posebnost Tangle Teezer je da iz kose izvlači samo one vlasi koje su već ispale iz vlasišta.
Tangle Teezer možete nabaviti na raznim stranicama poput Feelunique. Ja sam ga kupila ovdje u DM-u i platila 14,99 eura. Za vrijeme sniženja na stranim stranicama možete proći i nekoliko eura jeftinije. Koristite li Tangle Teezer? Kakova su vaša iskustva? :)

Broj komentara: 37:

  1. Nisam ga primetila u DM-u kod nas bas cu da pogledam!

    OdgovoriIzbriši
  2. Zvuci i izgleda odlicno :) i vjerujem da je drugaciji od normalnih cetki za kosu. Jedva cekam to ljetno snizenje da ga narucim :D s tim sto ja zelim onu galaxy/disco boju <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako se isplati pričekati. Ja više volim ove klasične ženske bojice. :)

      Izbriši
  3. Mislim da ću uzeti. Slušam predugo priče o njoj, imam problema sa spetljanom kosom (bez regeneratora), a MRZIM kad mi puca ili kad me čupa. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam predugo slušala i velika promijena, ali vrijedi. :)

      Izbriši
  4. Ja taman odlučim da mi ne treba i onda me tvoja recenzija poljulja ;-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Nemam problema sa mrsenjem kose, cesljam je cesljem sa sirokim zubcima i ne cupa me. Obicno je fino nahranim balzamom pa skoro da joj ni ne treba cesljanje :) Ali da je ova cetkica privlacna, stvarno jeste :) s obzirom da joj je cijena takva, mozda bih je probala samo da je jeftinija a ovako.. neka saceka ako je moja kosa ikad zatreba :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je od tog češlja uvijek kosa naelektrizirana. Cijena je malo veća, ali isplati se.

      Izbriši
  6. moracu da kupim tt sto pre :) jedva cekam da probam!

    OdgovoriIzbriši
  7. Ma prevagnulo je - kupit ću! Slušam već o njoj sa svih strana, a ja jadna imam kovrčavu kosu koja se abnormalno petlja i ako je ne raščešljam nakon pranja, to ni dragi bog ne bi mogao raščešljat nakon što se osuši. A i ispada mi kosa puno. Dakle, uložit 15 eura i biti miran fino i znati da ti kosa neće toliko ispadat :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidiš kako si sve razumno posložila i opisala. Mogu samo nadodati- javi dojmove! :)

      Izbriši
  8. Ja sam potpuno istu naručila i čekam da mi dođe s Feelunique.-a!
    Mislila sam se između one disco ljubičaste sa šljokicama i ove, ali sam ipak na kraju rekla sama sebi "roza", a i dolazi ljeto pa mi je nekako baš primamljiva! Drago mi je da ti se sviđa jer sada znam da je nisam bezveze platila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S obzirom da smo gotovo iste, vjerujem da će ti biti drago što su ju kupila. :)

      Izbriši
    2. :D Ma i već sada se veselim zbog boje :D

      Izbriši
  9. Činjenica da sam pročitala cijeli ovaj post od početka do kraja svjedoči tome koliko volim kozmetiku i čitanje beauty blogova...jer imam kratku kosu dužine 2 cm na glavi i stvarno ne vidim da će mi ova četka trebati tako skoro :)))))) Inače super post!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahhahahhaha, ali jednom svakako Dobro je znati jer kada ti naraste, ako ju puštaš, onda ćeš tražiti četku pa ćeš odmah pomisliti na Tangle Teezer! :)

      Izbriši
  10. Ajoj... Kupiti ili ne... Vječno sam u dilemi jer zbog ove moje grive ne znam kako će funkcionirat. A kupila bi... A opet, mislim da su mi zupci prekratki. A probala bi... I ne volim se puno mislit... I čini mi se da ću je MORAT KUPIT! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja bi jako voljela da ju kupiš jer me iskreno zanima kako će se ponašati na tvojoj kosi. Ali mislim da nećeš požaliti. :) Čekaj sniženje pa ako fulaš da nije tako strašno. :)

      Izbriši
    2. Dobro govoriš, kad uleti neko sniženje - kupujem!

      Izbriši
  11. moja se kosa užasno petlja tako da će ova četka kad-tad biti moja! :D

    OdgovoriIzbriši
  12. ja imam macadamia no tangle brush i preporodila sam se otkad ga koristim! od tangle teezera sviđa mi se onaj leopardasti <3 i kad-tad ce bit moj (za u torbu je savrsen),a sad sam si uzela fejk na ebayu za manje od 2$ cist iz znatizelje da usporedim s macadamia cetkom

    evo link ako ce koga zanimati :P

    http://www.ebay.com/itm/261209158814?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

    fejk je malo tvrđa ali ucinak je isti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači i fejk je ok? Ja sam razmišljala da bi fejk uzela za torbu, vidjela sam da imaju onako za sklopiti. Baš ču pogledati, hvala na linku. :)

      Izbriši
  13. Preslatka je!
    Ja cu uzeti Macadamia No tangle cim dodje kod nas <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :) Nisam probala Macadamiu, u ovu sam se zaljubila.

      Izbriši
  14. Ja sam bila JAAAAAAAKO skeptična prema tim četkama, ali su ih svi hvalili pa sam i ja pokleknula jer sam morala vidjeti zasto svi toliko bruje o tim četkama. Kupila sam Macadamia no tangle četku i odusevila se! Preporodila bolje reci! Kosa mi se ne petlja kao prije i rasceljam se u 2-3 minute.

    OdgovoriIzbriši
  15. Iako imam Macadamia inačicu, stalno snimam i ovu... Mislim da mi ne gine, a što se boje tiče, ova tvoja mi je MRAAAAK!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam isprobala Macadamia. Ova mi je nekako oduvijek imala prednost.

      Izbriši
  16. ja pokleknula i legica mi naručila iz Engleske originalni salon model tangle teezer ...dakle cure izašla me 120 kn i nežalim niti kune jer je to predobra investicija,dakle SAVRŠENSTVO za moju suhu lomljivu obojenu kosu,preporučujem je svima !

    OdgovoriIzbriši