petak, 31. svibnja 2013.

p2 Push up your lips! lip serum

Obavezno kada sam u DM-u pogledam i p2 stalak da pogledam jesam li nešto zaboravila proučiti ili kupiti. Prije nekoliko tjedana sam opet bila za p2 stalkom i za oko mi je zapela ova mala, slatka, roza tubica i to je bio dovoljan razlog za kupovinu. :) Radi se u p2 serumu za usne. I dobro da sam ga kupila. Od tada smo si najbolji prijatelji. :)
Serum dolazi u rozoj tubici i sadrži 10 ml proizvoda. Namijenjen je hidratizaciji usana, postizanju volumena i izražavanju kontura usnica. Sadrži ekstrakt hijalurona i ne sadrži parabene. Kada sam prvi puta nanijela serum, podsjetio me je odmah na Clarinsov serum za usnice. p2 serum je srednje gust, nije ljepljiv, nema okusa, ali ima neki fini slatkasti miris. Pomalo je bijelkast i to je glavna razlika između njega i Clarinsovog seruma. Kada se nanese na usnice mrvicu je bijel, ali nakon nekoliko minuta nestane boja i imate osjećaj kao da ste nanijeli obično labelo. Izrazito je hidratantan, odlično njeguje usnice i štiti ih. Ja ga nosim doma i obavezno stavim prije spavanja. Usne su lijepo zaštićene, a čak i kada se upije ostavi na usnicama neki film koji ih i dalje štiti i njeguje.
Doziranje je jednostavno jer istisnete količinu koju želite, ali je porebno jako malo da namažete cijele usnice jer je jako maziv. Što znači da će dugo trajati. Ovaj serum možete nabaviti u svim njemačkim DM trgovinama po cijeni od 3,50 eura. Koristite li serume za usnice? Koje? :)

22 komentara:

  1. Nadam se da će stići i u naše DM prodavaonice jer se čini super :)

    OdgovoriIzbriši
  2. odlicno zvuci, nije skup i svakako bih volela da ga probam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako imas nekoga u Njemackoj, zamoli da ti kupi.

      Izbriši
  3. Ja bih tak rado da p2 dođe kod nas u DM, gledam sve ove tvoje postove i baš sam ljubomorna :D Ajd, valjda kad uđemo u EU će se promijeniti lagano to sve pa će nam početi dolaziti novi brendovi. Nadam se barem!
    Ja koristim trenutačno prirodni melem od smilja, a prije tog sam imala melem od lavande, nisam nikada probala serume za usne. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bas si me sada potaknula da im napisem mail i upitam ih. Koristim i ja meleme,ali ovaj mi trenutno najdrazi.

      Izbriši
  4. P2 je i mene odusevio, skoro sam kupila tri ruza i stvarno sam ostala bez teksta. Nisam isla sama u kupovinu,pa me je malo bilo sramota od zaove da kupim jos, ali nadam se da cu sledeci put ici sa nekim ko razume moju zavisnost :DDD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahahahahhaahah, jesam se nasmijala sada. Ma briga te, bitno da dobijes proizvode.

      Izbriši
  5. P2 mi se uvukao pod kožu otkako si ga počela spominjati i jedva čekam da stigne i do nas (MORA!). Ovaj serum bih i ja vjerojatno kupila radi ove slatke male tubice i jedva čekam da ga isprobam. Zvuči savršeno :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Želim <3 ako ništa, onda zbog preslatkog pinky pakiranja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahhahaha, kako smo lake kad su takva pakiranja u pitanju. :)

      Izbriši
  7. Ufff... Opet ti i p2, a ja sve više zainteresirana... Btw, nisam ništa kupila jer sam išla u Limoni u pauzi i bio je toliki red pred zakljucanim vratima (puštali su jednog po jednog čovjeka) da je bilo ili šminka, ili posao?! Ovaj put je prevladao glas razuma pa sam se vratila na posao ;)

    Ja ti mrzim te ogromne redove....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je grozno! Žao mi je žena unutra i žao mi je prodavačica jer će sigurno za par sati na burzu. Da im je barem tako svaki dan, a ne samo kad zatvaraju. Dobro da si izabrala posao, to je najbitnije u današnje vrijeme.
      p.s. poslala sam službeni dopis dm-u Austrija, koji je zadužen za naše filijale o tome zašto nema p2 kozmetike i kada će doći i hoće li uopće. Sve javim.

      Izbriši
    2. Ma da ? Super! Koja si ti frajerica ;)...

      Izbriši
  8. Hey my dear! you have a wonderful blog with great pictures! would you like to follow eachother? let me know by a comment on my blog :)

    xoxo♥

    http://xamysdiary.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši