ponedjeljak, 6. svibnja 2013.

Oriflame Oxygen Boost Eye Stick

Ponekada mi dođe da odustanem od bloganja gledajući druge blogerice koje stalno nešto kupuju i isprobavaju i onda se ja pitam o čemu da ja pišem? Onda pogledam svoju kozmetiku i nađem toliko stvari o kojima uopće još nisam nigdje čitala i koji su meni odlični, a ja o njima nisam pisala. Jedna od tih stvarčica je definitivno Oriflame oxygen boost stik za područje oko očiju.
Ne znam zašto zanemarujem Oriflame kozmetiku kada je sve ono što sam probala bilo zaista odlično. Moja mama ima dosta njihove preparative i kaže da joj je odlična. Vjerujem da je problem u Oriflame lady, jer zapravo je nemam. Ako netko od vas poznaje nekoga ili se sam time bavi, slobodno mi se obratite. :)
Ovaj stik sam dugo gledala i obilazila kao maca oko vruće kaše, dok napokon nije bilo neko drastično sniženje i dok nisam rekla sada ću ga kupiti pa makar bacila. Stigao je nekoliko dana prije polaska i doslovno me spasio prvih mjesec dana boravka u Berlinu. Stik je namijenjen umornim očima, za ublažavanje vrečica zbog neprospavane noći te ublažavanju otečenosti. Nema svojstva poput zatezanja kože, izglađivanja bora itd. Zapravo, nemam nikakav poseban zadatak osim osvježiti područje oko očiju i smanjiti natečenost. Prvih nekoliko tjedana sam jako loše spavala zbog nagle promjene svega oko mene i ujutro sam se budila sa zategnutim i suhim očima. Nakon umivanja, stavila bih stik, pustila malo da djeluje i onda stavila uobičajeno kremu. Nekome će sam stik možda biti dovoljan, ali meni nije. Stik bi jako lijepo ublažio natečenost i pripremio područje za kremu. Kada nedjeljom obavljam svoje rituale, obavezno stik prethodno stavim u hladnjak i onda nanesem na okoloočno područje. Ne moram pisati kako lijepo hladi i osvježava. Stik je idealan za ove ljetne mjesece, na plaži, malo za osvježenje.
Dolazi u preslatkom pakiranju u obliku roll-on-a, sadrži 6,5 grama proizvoda i tada je koštao 30 kuna. Ovisno o katalogu, nekada ga ima, nekada nema i cijena varira. Ima ga u aktualnom katalogu po cijeni od 39,90 kuna. Svakako ga preporučam za nadolazeće mjesece i izležavanja na plaži. Jako je maleni i možete ga nositi svuda sa sobom i s vremena na vrijeme posegnuti za njim. :) Jeste probali Oriflame stik? Ili neki drugi možda?

32 komentara:

  1. Prvi put ovo vidim, ali čini se super. :) Baš ću pogledati.
    Ja odnedavno imam Oriflame lady, pa ako želiš možeš se njoj javiti https://www.facebook.com/pages/Oriflame-Marija/145353025624777

    ili ću joj ja reći da se javi tebi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lajkala sam, hvala. Ja sam se zapalila zapravo za Vichy aqualia stik pa sam onda vidjela ovaj i nakon dugo gledanja kupila. Fora je mali. :)

      Izbriši
  2. Ja sam ovo vidjela u katalogu ali nesto sam uvijek mislila da i ne djeluje .. mozda isprobam jer je moja Oriflame lady - moja sestra :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh, da mi je sestra ili prijateljica O lady, svakako bi cijeli katalog već isprobala.

      Izbriši
  3. Ja sam nekada davno naručivala Oriflame preko mamine prijateljice, ali to je bilo jaaaaako davno. Niti se ne sjećam kada sam zadnji puta vidjela njihov katalog ili nešto naručila jer je baš problem u tim Oriflame lady.
    Ali sjećam se da sam imala neke njihove kremice, čak i neko plavo sjenilo za oči, znam da su mi se tada jako svidjeli.
    Super stick :D I da ti nije palo napamet da odustaneš od bloganja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam Avon lady, super kolegicu koja radi sa mnom i obožavam s njom pričati o proizvodima, mogu je sve pitati, ali kad god sam tražila O lady, ili nisu naručivale ili su se kratko bavile prodajom, tako da nemam. :)

      Izbriši
  4. Uh napokon neko ko koristi oriflame proizvode, nisu oni loši zar ne? Hvala na recenziji meni je od koristi jer već dugo vremena gledam ovaj stick i mislim da ću ga sad naručiti, vjerujem ti da hladi, jer imala sam puder iz iste kolekcije oxygen boost i stvarno je hladio kožu lica :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ono što sam probala, a nije bilo puno, je bilo odlično. Sad sam stupila u kontak sa Andreom pa se nadam da ću isprobati puno više proizvoda. :)

      Izbriši
  5. Moja Oriflame dama je moja najbolja drugarica, tako da imam gomile O stvari i sa dosta toga sam bas zadovoljna. Ovo nisam probala, ali mozda i budem.

    OdgovoriIzbriši
  6. Eo cure, pošto vidim da nemate baš dobra iskustva s našim Oriflame lady,možete se meni javiti na mail, ako ste zainteresirane, ima i online katalog ili ako imate bilokakivih pitanja. :D
    andrea.djk@gmail.com

    http://hr.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml?CT.link=C713Catalog&CT.from=FP2&per=201307

    Andrea

    OdgovoriIzbriši
  7. Joj, Oriflame, prošlo je sigurno 10 godina od kada sam kupila nešto njihovo, skroz sam zaboarvila da postoji. Još se sjećam nijhovih Yo! mirisića koje sam koristila u osnovnoj.
    Eye stick djeluje zanimljiv, super da ti odgovara. Ja sam par puta isprobala taj od Vichy-a koji spominješ i nije imao apsolutno nikakav učinak.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sad mi je lakše da nisam bacila 120 kuna koliko je taj Vichy. Nema ni ovaj nikakovo svojstvo, samo malo rashladi i ublaži, a to mi je dovoljno. :)

      Izbriši
  8. Ja sam tuka koja još nije isprobala ništa od Oriflame-a. xD
    Grozna sam. :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Hahahah viš kak si silly bunny! Pa normalno da imaš već hrpu stvari za recenziju, ne moraš biti pod pritiskom da stalno kupuješ nešto novo. Ta tko bi to mogao iskeširati sve!!
    Hihih ovo kad piše stik, ja odmah zamislim dezić u stiku i da je ovo nešto kao dezić za oči :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Grrrrrrrrrrrrrr! Napišem komentar i kliknem objavi i slučajno kliknem na Jutjub i ode tamo i neobjavi komentar!!!
    Što sam bila napisala... E da! Pa normalno da ne moraš stalno nešto novo kupovati samo recenzije radi. Pa to je smiješno, a vidiš da imaš hrpu zanimljivih stvari već kod sebe. Ja npr za ovo nisam nikad čula, ali me asocira, jer je stik, na deziće u stiku, pa je ovo onda dezić za oči :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Odgovori
    1. Danas nešto šteka internet, ali sve se objavi. Da, imam puno stvarčica koje čekaju red. :)

      Izbriši
  12. Ni ja nemam Oriflame lady, ali ovo je definitivno nešto za probati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obrati se Andrei na mail: andrea.djk@gmail.com

      Izbriši
  13. Imala sam davno na sličnu foru stick od Vichy-a, sjećam se da mi je bio ok, ali tada sam i ja bila mlađa i manje zahtjevna.
    Uf, sad bih i ovaj probala, slaba sam na okoloočne mazalice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo ti nije klasicna mazalica, nema nekih posebnih svojstava, ali fino rashladi i umiri sto mi je skroz dovoljno. :)

      Izbriši
  14. i ja sam cesto u fazonu-o cemu ja da pisem kad nista ne kupujem a onda se setim gomile nerecenziranih stvari :D
    nisam ovo probala, bas cu sad da prelistam oriflame da vidim ima li ovoga kod nas :)

    OdgovoriIzbriši
  15. imala sam jednom njihov ruz,maskaru kist koji mi je bio uzas i nista vise. samo ti nastavi pisati ovako super postove ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga. Nisam puno isprobala, ali eto, trudim se.

      Izbriši
  16. Caooo dugo koristim Oriflame proizvode i postoje neki koji su mi deo svakodnevne rutine definitivno!! Tako da preporucujem Giordani bazu za puder,Studio Artist tecni puder i rumenila, Giordani maskaru, nove Demi Mur ruzeve i nove dugotrajne ruzeve u olovci, fenomenalni su.. Anticelulit losion, kolekciju za negu peta, fenomenalni proizvodi..

    Veliki pozdrav, volim tvoj blog!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno na preporuci, cula sam da je linija Giordani jako dobra. Budem bas pogledala. Hvala sto me citas. :)

      Izbriši