utorak, 21. svibnja 2013.

Nuxe micelarna vodica za čišćenje

Nakon korištenja ove micelarne došla sam do zaključka kako je moja potraga za idealnim skidačem šminke i službeno okončana. Pobjednik je Nuxe vodica sa ružom! Iz nepoznatog razloga otkrivam ju toliko godina kasnije i pitam se kako sam mogla biti bez nje. Neću kuditi ostale micelarne jer svaka mi je bila dobra, manje ili više, ali niti jedna kao ova. Ukoliko vam ne bude odgovarala, slobodno me istucite. :) Evo što kaže sam Nuxe o vodici:
Ova nježna vodica svojim ultra-nježnim micelima kokosa u samo jednom koraku učinkovito uklanja sve nečistoće i šminku. Cvjetna vodica ruže Rosa damascena, alantoin te biljni glicerin umiruju i omekšavaju kožu dok prirodna hijaluronska kiselina hidratizira kožu i štiti od isušivanja. Sadrži 97% sastojaka prirodnog porijekla.
Rezultat: Savršeno čista i osvježena koža u jednom potezu.
A evo što kažem ja: ono po čemu se ova micelarna izdvaja od ostalih jest to, da je izrazito nježna za oči i trepavice, a tako snažna da u jednom potezu skine lakšu, a u dva i težu šminku. Jednom, dva poteza? Da, dobro ste pročitale. Ukoliko imate normalnu maskaru i malo sjenila, dovoljno je prisloniti blazinicu natopljenu vodicom na oko i šminka nestaje. Nema trljanja, nema čekanja da se šminka rastopi. To je jaka strana. Nježna strana je da njeguje trepavice i od kada skidam sa njom šminku, nije mi ispala niti jedna trepavica. Da, niti jedna. :)
Nuxe vodica dolazi u nježno roza bočici i sadrži 200 ml tekućine. Ne nagriza oči. Nježna je i na licu. Ono ostaje glatko, a sve nečistoće su uklonjene. Ne koristim ju za cijelo lice jer mi je previše dragocjena. Općenito niti jednu micelarnu vodicu nisam koristila za lice već isključivo za oči. Jedini mali minus ove vodice jest njezina cijena. Ovdje sam ju platila 15 eura, dok je u Hrvatskoj oko 130 kuna. No, vjerujem da većini vas za tako važan proizvod nije žao izdvojiti i malo veći iznos, ako je proizvod kvalitetan. Nuxe vodicu možete nabaviti u svim bolje opskrbljenim ljekarnama ili naručiti online. Znam da Feelunique uvijek ljeti i zimi ima odlična sniženja tako da se vodica može vrlo povoljno naručiti i ja svakako planiram tada napraviti zalihu. Ovo je od sada moja micelarna broj jedan, a koja je vaša? :)

Broj komentara: 25:

  1. I moja, i moja omiljena je Nuxe micelarna s ružom. Obožavam je, skida sve s lica, lijepo miriše, a lice je tako mekano i nježno. I ne grize oči :)
    Koristim ju za cijelo lice, dosta dugo traje :)
    Iz iste linije imam Lotion tonique douche - nešto kao tonik, a zapravo je isto vodica - također skida svu šminku kao i micelarna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidjela sam i taj tonik i planiram ga kupiti kada potrosim ovaj stari. :)

      Izbriši
  2. Sad si me zaintrigirala...Bioderma mi je bila baš prejaka za oči, previše me isušivala...Imam već Eucerinovu sljedeću za probu ali ova bi definitivno mogla uslijedit nakon nje:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bioderma meni nije bila nesto posebno. Eucerin nisam probala, nekako me ne privlaci.

      Izbriši
  3. Ja sam ju do sad jednom isprobala, pa još skupljam dojmove. Iako ne sumnjam u Nuxe, jer zaista imaju preodlične proizvode.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja je nisam nigde videla. Bas cu da pogledam koliko kosta ako je nadjem. Bilo bi lepo da kosta oko 15evra a ne vise posto nama i srednja Bioderma kosta 15evra.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Samo ljekarne. Bolje opskrbljene. Tamo sigurno ima.

      Izbriši
  5. slažem se s tobom, ovaj proizvod je apsolutno savršen...ono što isto volim je nuxe gel za čišćenje lica(med i suncokret) i peeling za lice s malim komadićima ruža...nuxe stvarno ima savršene proizvode...vrijede svoje cijene, ja zapravo mislim da dobro prođem jer bi ih kupila i da koštaju duplo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jako volim Nuxe. Pogledati ću u ljekarni i taj gel za čišćenje i peeling.

      Izbriši
  6. Na mojoj WL je kod sljedećeg odlaska u ljekarnu :D

    OdgovoriIzbriši
  7. volela bih da je probam! za tu kolicinu nije ni preskupa tu :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Evo me ovdje :D
    Daklem, mene si uvjerila. A i ovi komentari drugih su sve skupa potvrdili. Imam osjetljive oči i ne mogu više patiti, prelazim na Nuxe i bok. Probala sam neke druge njihove proizvode i svi su bili divota, mora i ovaj biti sigurno :)
    A šta sad, naći će se 130 kuna. Jebiga, nije da se ima para, ali nije ni da se neće naći. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahhahaahha, još si dobila i preporuke u šta još vrijedi uložiti. Pričekaj možda još mjesec dana pa će biti na Feeluniqe na sniženju pa tada kupi. Znam da je malo visoka cijena, ali kada je dobraaa! :)

      Izbriši
  9. Kako si je dobro opisala, sad je želim isprobati. Pogotovo ako kažeš da tako dobro ukloni i make up s očiju. Do sada sam koristila samo Bioderminu zelenu i bila mi je odlična, ali je nisam kupovala već dosta vremena. I da, predivno mi je ovo NUXE baby rozo pakiranje!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jako volim Nuxe i nisam do sada niti jednom bila razočarana. Tako da isprobaš ovo svakako.

      Izbriši
  10. Definitivno ću je probati... Sad si me skroz zainteresirala!

    OdgovoriIzbriši
  11. jeli moze uklonit vodootpornu maskaru bez problema i ispadanja trepavica? ako moze,uzimam je već danas jer se upravo sa time najviše mučim

    OdgovoriIzbriši