srijeda, 29. svibnja 2013.

New In #5

Nakon što sam danas popila virtualnu kavu sa svojom novom frendicom po blogu Sarom, te nakon što smo izmijenile hrpu informacija o životu i šminki rekla sam joj kako ću napisati ovaj post samo za nju da se odluči oko nekih stvari. Draga Sara, samo za tebe. Rekla sam kako sam smanjila kupovinu i doista jesam. Naučila sam se malo pametnije ovdje kupovati (dobro, nekad pretjeram) pa nađem super stvari po povljnim cijenama. Evo nekih od proteklog i ovog tjedna. :)
Jednom sam vas pitala zanima li vas isključivo šminka ili može i odjeća i većina je glasala za odjeću pa sam tako napravila New In i sa odjećom. Ovdje je izbor zaista odličan, ali najbolje jest da sve stvari koje sam kupila sam kupila vrlo povoljno ili na sniženju. Nema nabijenih cijena ili ukoliko je sniženje da nema broja. Napokon sam kupila bijele hlače kao traperice, skinny model, malo debljeg materijala da se ne prozire sve ispod. H&M, 15 eura. Sad tek primjećujem da jedino njih nisam uslikala zasebno, ali vjerujte da su super i kao što vidite imaju iza zlatni cif i zlatne detalje i kao stvorene su za ljeto.
Kupila sam i ove predivne bež balerinke od brušene kože. Uvijek tragam za takovim ili sličnim, pomalo casual, ali da idu i na suknju, na bosu nogu i da mogu nositi i ljeti. Konačno sam ih pronašla. Bilo ih je još i u ciklama boji. Sada mi je žao što i njih nisam uzela, ali možda naletim na njih. Primark, 13 eura.
Obožavam sandale na punu petu. Draže su mi i od štikli. Idu na sve moguće kombinacije i svako ljeto kupim jedne koje toliko iznosam da mi ne dočekaju slijedeću sezonu. Neki dan sam naišla na ove divne i udobne, prave ljetne. Boje su odlične, idu na sve i jedva čekam srediti nogice i obući ih. Nemam pojma kada će se to dogoditi s obzirom da nam već danima griju koliko je hladno i loše vrijeme. Reno, 20 eura.
Kiko rumenilo iz ljetne LE kolekcije sam si jako dugo željela i napokon je moj. Dobila sam ga na poklon od moje drage prijateljice G, koja mi je trenutno u posjeti. Pa samo se zaletile i do Kiko dućana i isprobavale svu mogući šminku i na kraju me je počastila ovim. Kiko, 14 eura.
Potrošila sam sve okoloočne kremice i krenila po voljenu Nuxe kremicu kada sam skužila ovu i morala sam isprobati. Jako pozitivna iskustva za sada, oduševila me jednako kao i Nuxe. Odlično radi posao, hidratizira i smiruje. Caudalie S.O.S. okoloočna kremica, 16 eura.
Htjela sam isprobati već duže vremena ovaj L'oreal Lumi Magique concealer i dobro da jesam. Odlična stvarčica za relativno malo novaca. Ne može se baš usporediti da YSL Touche Eclat, ali je jako dobar. Fino posvijetli područje oko očiju i daje nekakav sitni sjaj licu koji dugo traje. L'oreal Lumi Magique, 11,50 eura.
Najbolja stvar koja mi se u zadnje vrijeme desila jesu ovi p2 ruževi. Jako dugo nisam probala tako dobre, hidratantne i pigmentirane ruževe. Ipak mama zna najbolje jer ih je upravo ona skužila. :) Uzela sam još jednu nijansu, uskoro slijedi recenzija. P2 ruž za usne, 1,99 eura.
To je sve od New In proizvoda. Što se kod vas novoga našlo? :)

Broj komentara: 28:

  1. Ooo, lipi shoping. :-) Jedva čekam recenziju za Caudalie kremicu, želim je od kada je izašla.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, hvala. Svakako ju kupi. Uskoro malo opširnije. Ali kupila me na prvu. :)

      Izbriši
  2. oo koji shopping! pink sandale su ludilo! a ti ruzevi su zbilja bagatela za tu kvalitetu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ruževi su toliko dobri da ne mogu doći sebi. Ovih dana napišem posebno o njima.

      Izbriši
  3. Ah kad bi cene takve bile svuda. Sve je skuplje u Srbiji a plate mnogoooo manje. Svidjaju mi se sandale jako! Rumenilo bih jako volela da probam kad bih imala gde da kupim Kiko stvarcice. Sve sto si kupila mi se svidja :()

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni u Hrvatskoj nije drugačija situacija. Nažalost. Možda Kiko jednom dođe do nas.

      Izbriši
  4. Sve bih ti uzela, ali sandale na punu petu definitivno su moj favorit :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Sve mi se sviđa, pogotovo Kiko rumenilo, bravo za prijateljicu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Njezin komentar na ovo je: Cyber G. Od sada joj je to službeno ime. Odlično je rumenilo, jako mi se sviđa.

      Izbriši
  6. Ajme,odlican soping,hlace i balerinke i pink sandale:))momentalno sam se zaljubila...
    Jedva cekam recenziju tih ruzeva jer mi susjed stize za 10 dana iz Berlina i mislim da cu ga gnjaviti za ruzeve i onu kremicu za oko noktiju.
    Jel to ima u njihovom Dm?ako se dobro sjecam...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da, p2 isključivo u DM-u. Samo ga gnjavi. i za lakove za nokte, i rumenila, i ruževe ma sve jer zaista su jako, jako dobri. :)

      Izbriši
  7. Ja bih baletankice :)) svidja mi se sto su od brusene koze :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jako si lijepe, nadam se dobiti i one boje ciklame....

      Izbriši
  8. Ajme ove sandale su totalno moj đir, predobre su ti!!! :D

    OdgovoriIzbriši
  9. :) :) :) Ja sve kradem, SVE!!! I rumenilo, i hlače (savršene su s ovim zipovima), i oba para cipela! Baletanke su mi prekrasne, ali ove sandale na petu - must have!! I boja je divna, baš nekako vrišti ljeto :D Obožavam cipelice na punu petu, svake godine kupim najmanje jedne :)
    I baš ti hvala što me navlačiš na trošak :P
    P2 ruževi, jedva čekam da ih otkrijem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uskoro ces ih otkriti...saljem ubrzo sve! :)

      Izbriši
    2. :) :) :D Samo da znaš da mi se osmijeh razvukao oko glave :D

      Izbriši
  10. Divan shopping :) Piši o okoloočnoj kremici obavezno!

    OdgovoriIzbriši