petak, 17. svibnja 2013.

Lilith kremica za trepavice

Jedna od mojih prvih stvari iz Lilith kolekcije je svakako ova kremica za njegu trepavica o kojoj nisam namjerno pisala jer je nije bilo u ponudi. Sada, kada je opet ima, vrijeme je da vam preporučim jedan odličan proizvod za njegu trepavica, a može i obrva. Jedino što sam do tada bila isprobala jest Artdeco maskara za njegu trepavica i po meni je to bilo bačenih 100 kuna. Ili nisam bila dovoljno uporna ili na meni nije djelovao, ali ja nisam bila zadovoljna. Taman u to vrijeme sam otkrila i Lilith prirodnu kozmetiku i odlučila nabaviti ovo malo čudo. :)
Kremica dolazi u slatkoj, malenoj posudici od 30 grama. Glavni sastojak je naravno ricinusovo ulje, ulje avokada te hranjivi maslaci koji potiču rast i obnovu trepavica.
Kremica je u krutom stanju i blago žućkaste boje. Jako podsjeća na zagrebački melem i nema mirisa. Kremicu nanosim navečer na trepavice pomoću prsta jer mi se četkica maskare pokazala dosta nespretnom. Ali svakako možete oprati neku staru četkicu već potrošene maskare i njome nanositi. Kremicu nanosim prstom kao i maskaru, ali i od gore. Debelo namažem trepavice prije spavanja. Ukoliko vam kremica uđe u oko, nema nikakovih problema i neće vas nagrizati, samo lagano obrišite maramico ili mlakom vodom. Ujutro kada se probudite nema masnih tragova. Kremicu nije problem skinuti sa trepavica. Koristeći ju definitivno sam primjetila manje ispadanje trepavica i brži rast. I kada mi pokoja ispadne, brzo naraste druga. Ovo je po meni odlična stvarčica za sve nas, bez obzira kakove trepavice imale jer ih svakodnevno mučimo raznim maskarama i trljanjima kako bi skinule šminku tako da njezi trepavica trebamo posvećivati više pažnje.
Ako ste se zainteresirale za ovaj serum, možete ga nabaviti na stranicama Lilith kozmetike po cijeni od 40 kuna što mislim da je i više nego odlična cijena s obzirom da će vam kremica zaista trajati. Čime vi njegujete vaše trepavice? :)

Broj komentara: 37:

  1. Ja svoje njegujem bademovim i ricinusovim ulje, kako kojim, kad mi koji pri ruci. Pa mi ne treba nikakva krema za sad, ali podržavam ovu totalno. Super je ta Lilith kozmetika, divna baš :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, ja to nikako ne mogu, čista ulja. Sva budem masna i nikako mi ne pašu. Zato sam i uzela ovu. Divna je Lilith kozmetika. :)

      Izbriši
  2. Probala sam i ja taj od Art Decoa i bio mi je bezveze, niš koristi. Sad stavim malo običnog vazelina svaki drugi dan I to mi super paše. Imam suhu kožu pa je malo dodatno nahrani i stavim toliko malo sa se sve upije do ujutro :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam nikada probala sa vazelinom. Zvuči zanimljivo. :)

      Izbriši
  3. Ja mazem kad stignem ricinusovim uljem... A gdje se moze kupiti ta lilith kozmetika?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako imaš fejs onda tamo. Isključivo preko fejsa.

      Izbriši
  4. Čini se super proizvod. Ja čekam nešto iz Oriflame za rast trepavica, živo me zanima kako će to biti. :D
    Inače, ne koristim još ništa konkretno za rast i njegu trepavica.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To sam isto vidjela da postoji, ali sam pomislila na Artdeco i rekla ipak ne. :)

      Izbriši
  5. ja osobno nikada nisam vjerovala u ovakve proizvoe, dok nisam dobila rapid lash. odlučila sam ga baš religiozno koristiti da vidim ima li što u tome, i stvarno nakon 6 tjedana imala sam savršene trpavice. jedini problem s tim jest da ujutro imam prozirni 'film' oko trepavica koji se teško skida, pa se veselim isprobati ovaj proizvod, ako ti kažeš da se lako skida ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesi radila recenziju? Malo mi je poskup za eksperimentiranje, ali ako kažeš da ima promjene onda se isplati. Odličan je. Nisam probala Rapidlash. Hajde kad ovo potrošim, možda se i odlučim.

      Izbriši
    2. Koliko to kosta i gde ima da se kupi?:)

      Izbriši
    3. Preko fejs stranice Lilith kozmetike. Cijena je 40 kuna. :)

      Izbriši
    4. čak sam i mislila raditi recenziju, ali slike su ispale čudne tako da nisam. evo sad ponovno krećem s primjenom da budem spremna za sestrinu svadbu hehe. stvarno, trepavice su mi bile duže i manje su ispadale. najveća razlika bila je u donjim trepavicama, bile su mi preduge, čudno sam si izgledala...mislim da ću koristiti oba ova proizvoda sada, ne može naškoditi ;)

      Izbriši
    5. Onda ću se odvažiti i jednom isprobati. :)

      Izbriši
  6. Najbolja stvar koju sam ja koristila za njegu trepavica je Talika krema, koje naravno, više nigdje nema :(

    Ovo zvuči fenomenalno !!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima je, ovdje. :) Gledala sam Talika proizvode, ali nisam se mogla odlučiti s obzirom da nisam čitala recenzije.

      Izbriši
  7. Moram obraniti Art Deco serum koji je meni sjajan ... istina, rezultata nije bilo u prvih mjesec dana i zapravo su rezultati bili vidljivi tek kada sam sa prvim pakiranjem bila pri kraju ali sada sam na 4tom ili 5tom i planiram ga uzimati i dalje ... jedina stvar sa kojom su se moje obrve pomaknule s mjesta i zaista nešto malo i rastu a trepavice mi nikada bolje nisu izgledale :D ... mažem baš svaku večer a pakiranje mi traje 5-6 tjedana :D.

    Ne volim te masnjikave stvari po očima i nisam preveliki pobornik ni tog ricinusova ulja koje na meni nije niti nakon godinu dana imalo baš nekakvog učinka :/.

    Vjerujem da je proizvod dobar ali zaista preskačem samo iz razloga jer ne volim masnjikave proizvode :D!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam za tvoju ljubav sa Artdeco i zato sam napisala da ili nisam bila dovoljno uporna ili na meni stvarno nije djelovao. Dobro je da smo različiti. Čisto ricinusovo ulje ni ja ne podnosim. Ali ovo u kremici, da. :)

      Izbriši
  8. Ja se zapravo ovim putem zahvaljujem svojim trepavicama jer su super, a ne njegujem ih uopće. Dakle, drage trepavice, vrijeme je da vas se sjetim.

    OdgovoriIzbriši
  9. Eh ja jos ne mazem nista a ne maze mi se bas ulje. Jel salje Lilith i u Srbiju? Sve mislim kako ce se pokvariti krema do ovde:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pošalji upit u inbox i vidi s njom. Ma neće se pokvariti. Budi bez brige.

      Izbriši
  10. Ja se mažem ricinusom, a ponekad i uljem pšeničnih klica koje inače mažem oko očiju i usta. Ova tvoja krema mi zvuči super!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nikako ne podnosim čista ulja. Nagrizaju mi previše oči.

      Izbriši
  11. Već dugo razmišljam o kupnji ricinusova ulja, jer mi povremeno zna pokoja trepavica pasti. Bila sam 2-3 puta u ljekarnama, čisto da izvidim situaciju, i svaki put su me gledali kao da sam šašava kada sam im spomenula ricinusovo ulje u kombinaciji sa trepavicama.

    Trenutno ih sa vazelinom prije spavanja mažem, i pomaže - doduše ne brzo koliko bih željela, ali pomaže.

    I sad kad sam ovo pročitala, mislim da ću se svakako prebaciti na ovu kremicu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam jednom kupila ricinusovo kod frendice u ljekarni, a ona je pomislila da imam problema sa zatvorom pa me oprezno upitala želim li nešto drugo. Ali, zar nije opće poznato da je ricinus dobar za obnovu trepavica prije nego li zatvor? Nisam još probala vazelin, ali ovo mi je super.

      Izbriši
    2. mislim da su se svi oni fiksirali na ovaj drugi dio i samo su to zapamtili sa faksa :/

      Izbriši
  12. Ovo bih rado isprobala s obzirom da sam ovisna o maskari i mislim da bi im trebalo nešto :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja stalno nosim maskaru. Tako da ti ovo toplo preporučam. Ali trebaš i strpljivosti za rezultate.

      Izbriši
  13. Ja nisam probala Artdeco serum, ali budući je Lilith mazalica napravljena na prirodnoj bazi, svakako preferiram :) Zvuči odlično, nisam ni znalad a ima to u ponudi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imala je na početku, ali dugo nije i sada je opet vratila u ponudu pa sam zato napisala post.

      Izbriši
  14. Ova kremica obecava skroz,svidja mi se i pakovanje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlična je i ako imaš prilike naruči ju i isprobaj. :)

      Izbriši
  15. ja sam moje negovala hemel kremom za nokte koja u sebi sadrzi ricinusovo ulje i bila mi je dobra :) ovo bih jako volela da probam! moracu da porucim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam prije ovoga nešto bezveze koristila i onda sam naišla na ovo i od tada samo to.

      Izbriši
  16. ovo je odlična stvar inaće nista ne koristim za njegu trepavica

    OdgovoriIzbriši