ponedjeljak, 27. svibnja 2013.

GlossyBox svibanj

I ovaj mjesec je stigla GlossyBox, ali zadnja. Jednostavno sam shvatila da se to ne isplati, ali ni to me ne bi toliko navelo, koliko činjenica da mi se ne da sa njima natezati jer mi svako malo skinu novac sa kartice i pošalju po dvije kutije, onda ja moram njih kontaktirati i zezati se tjednima dok mi odgovore, vrate novce i onda sve opet ispočetka. Ukratko, nije vrijedno. Tim više, što se ovdje u svim novinama, trgovinama, ljekarnama dobiju testeri. Neki dan sam kupila konačno masku za spavanje i uz nju dobila testere novih p2 ruževa za usne. Eto primjera.
Dakle, Glossy je i ovaj mjesec došla u klasičnoj, rozoj kutijici i super mi je što ih sada imam čak tri i baš se veselim u njih pohraniti šminku kada se vratim doma. :) Ova Glossy sadrži pet proizvoda, od kojih jedan već imam od ranije i jako volim.
Neutrogena body butter sa nordijskim bobicama- ako niste, svakako nabavite. Em što miriše božanstveno, jako je hranjiva, brzo se upija i ostavlja kožu jako mekanom i nahranjenom. Veselim se još jednoj jer štedim onu prethodnu, ali sada više ne moram. :)
Eucerin Even Brighter dnevna krema- veselim se isprobati ovu kremicu jer nisam do sada ništa kupila od Eucerina. Dnevna krema sadrži zaštitni faktor 30 i namijenjena je uklanjanju pigmentacijskih mrlja. Jedini minus jest što nemam pigmentacijskih mrlja pa nisam sigurna koliko ću biti vjerodostojna i koliko bi ju uopće trebala koristiti. Možda nakon ljeta.
Sans Soucis eye shadow- Njemci jako vole tu marku i dosta je hvaljena. Ima i make up stalak koji me nije nešto posebno privukao. Radi se o jednoj bež mat nijansi sjenila i baš me zanima kakovo je. Nisam još isprobala.
Jelly Pong Pong lip blush- rekla bih kopija Clinique debeljuce, svaki brend koji imalo drži do sebe je izbacio popularne debele olovke za usne. Prvi puta čujem za ovaj brend, nisam ih do sada nigdje vidjela. Lip blush je izrazito trajan, kada sam nanijela na ruku za probu, trajao je na ruci dva dana unatoč pranju ruku, tuširanju i ostalome. Ne volim takove proizvode na usnama. Odmah se pitam kolika je kemija kada tako dugo traje.
Sexyhair BigSexyHair big volume conditioner- regenerator za kosu koji miriše božanstveno. Ni sa ovim brendom se nisam još do sada susrela i iskreno, ovome se veselim najviše.

To je ukratko moje iskustvo sa GlossyBox svibanj i općenito sa njima. Ostala sam malo razočarana, ali eto, barem sam probala. Da nisam, cijelo vrijeme bi mislila kako je to super. Jer ako ćemo iskreno, strane blogerice su ovisne o Glossy. Ali ako ste primjetile, imalo ozbiljnije blogerice je nemaju i ne naručuju jer kada se sve zbroji i oduzme, nekako se i ne isplati. Pogotovo jer ovdje zaista nije teško doći do testera. Bilo je nekoliko super proizvoda koje sam isprobala, ali do njih bi došla nekim drugim putem da ih nisam upoznala kroz Glossy. Što vi mislite o svemu tome?

21 komentar:

  1. Super su proizvodi ovi put. Al ta zafrkancija s njima oko naplate i slanja duplih kutija mi se nikako ne sviđa. Svejedno bi pukla da barem jednom ne isproban. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam probala i više ne bih. Stvarno mi se više ne da natezati.

      Izbriši
  2. I meni su super proizvodi, kao i u prethodnim kutijicama.
    ALi ta gnjavaža - to mi je kao da uđeš u prodavaonicu pa te prodavačica maltretira vrteći se oko tebe čekajući da ti nešto uvali. Takve prodavaonice izbjegavam, jednostavno mrzim kada ne mogu na miru nešto pogledati i isprobati.
    Pametna ti je ovo odluka, uostalom, sve možeš i sama kupiti ili dobiti tester dok si nam u Berlinu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odustala sam zbog te gnjavaže i prvenstveno jer ovdje sve možeš tražiti i isprobati. Tako da se ne isplati.

      Izbriši
  3. Hmm.. interesuje me ovo za kosu ali ne vjerujem da se moze ovdje nabaviti :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam još istraživala gdje se može nabaviti. Budem napisala u postu.

      Izbriši
  4. ako kazes da se ne isplati, ja ti verujem :) verovatno bi i mene nakon dve narucene minula zelja i okanula bih se :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Kužim. Naporni su, ali proizvodi su ti u ovoj kutiji baš interesting!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Forica su proizvodi. Ali probala sam i sada je dosta.

      Izbriši
  6. Meni je nekako super ta situacija s poklonom iznenađenja, ali kao što kažeš, možda se ipak na kraju ne isplati...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za sada više ne primam. Budemo vidjeli za dalje.

      Izbriši
  7. Odgovori
    1. Tu je jedino zanimljiv efekat iznenadjenja i nista drugo.
      Vidjala sam to po njemackim blogovima dok jos posteno nisam ni znala sta je u pitanju, cak sam jedno vrijeme mislila da je u pitanju PR paket, jer niko da napise sta je u pitanju :-)
      Ali vidjala sam neki put dodju i full size pakovanja. bilo kako bilo, i ja nekako mislim da se to ne isplati.
      Taj San Soucis brend je jedno vrijeme mogao da se nadje u Banja Luci u nasim Didaco drogerijama, ali su ga povukli istovremeno sa BeYu make upom. Kazu da im se nije prodavalo jer kod nas niko nije znao za njih. Imala sam rumenilo, krasnu je kutijicu imalo i bilo je super.

      Izbriši
    2. Pa jasna je politika. Ti platiš i dobiješ. Baš furaju tu marku, ali meni nešto nije posebna.

      Izbriši
  8. Šteta da je postalo gnjavaža, ali kad je ipak sve tako lijepo a ja se uvijek veselim svakom paketiću makar bio tester :D :D
    Sviđa mi se čubo debeljuca :D i intrigira me Eucerinova krema! Baš sam danas u ljekarni vidjela da se uz kupnju eucerinove kreme dobije nešto gratis, i mislim da je baš ta krema u pitanju ali nisam 100% sigurna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bed mi je jedino što je krema za pigmentacijske mrlje kojih zaista nemam. Da je neka hidratantna bilo bi super.

      Izbriši
  9. Šteta što je tako završilo, ja baš volim iznenađenja :) mene, za očekivati, najviše privlači debeljuca :D

    OdgovoriIzbriši
  10. ja sam bila uvjerena da te imam na popisu blogova pa sam se sad prijavila na tvoj blog putem gfc-a. kako djelim tvoje postove na cbb stranici tako mi se sve pomjesalo :/

    odličan shopping :)

    OdgovoriIzbriši