srijeda, 6. ožujka 2013.

Sublime de Chanel

U postu o Dior Diorshow maskari sam napisala kako sam otkrila još jednu odličnu maskaru i da ju jedva čekam kupiti. I napokon je moja! J Riječ je o Chanel Sublime maskari čiji sam tester dobila na zadnjem Chanel šminkanju i oduševila se. 
Maskara dolazi u crnom, pomalo otmjenom pakiranju. Ovo je moja prva maskara sa gumenom četkicom jer sam do sada čvrsto vjerovala kako ta vrsta četkice nije za moje loše trepavice. I koju god sam maskaru probala sa silikonskom četkicom sam se razočarala. Ali s ovom je druga priča.

Silikonska četkica je poprilično gusta i čvrsta. Na njoj ne morate skidati višak jer ga nema. Maskara služi podizanju i produživanju trepavica. Posao odrađuje odlično. Moje ionako rijetke trepavice jako lijepo počešlja i produži. Nema grudica i ostaje na trepavicama cijeli dan. Mislim da mi je teta zabunom prodala vodootpornu, a ja nisam gledala tako da sam se sad susrela i sa tom vrstom maskare. Inače ne kupujem vodootporne maskare jer mi nisu potrebne. Maskara je kao i obična, ali jedina mala zamjerka jest skidanje. Sa testerom nisam imala problema jer se lagano skidala, ali s obzirom da je ova vodootporna treba malo duže da se skine. Morate baš namočiti vaticu, prisloniti na oči, držati i pričekati nekoliko sekundi da se otopi. No, i tada još uvijek ostaju male, crne mrvice po licu. Ali vodom nestanu. Ukoliko se odlučite na kupovinu ove maskare, nemojte kupiti vodootpornu. To je moj savjet.

Cijena maskare je 170 kuna ovdje, a kod nas je oko 230 kuna. Nešto sam i uštedjela. J
U istraživanju grada sam pronašla parfumeriju koja ima sniženje Lancome maskara. Ima neka koju bi mi preporučile? Jeste probale ovu ili možda namjeravate? 
 

Broj komentara: 19:

  1. Definitivno ne kupujem preskupe maskare, jer mislim da i ove iz drogerija odlicno rade. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pametno razmišljaš, ali s vremena na vrijeme si priuštim i malo skuplju maskaru. :)

      Izbriši
  2. Izgleda lepo. Mada ja s mojim malim trepavicama ne mogu bas nesto specijalno da napravim koju god da imam pa i ne kupujem neke preskupe maskare.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dijelimo istu sudbinu. :( Znam kako ti je, ali ja barem imal dugačke pa eto nekad nešto i uspijem.

      Izbriši
  3. Ja sam prošlo ljeto kupila ali upravo vodootpornu verziju i strašno se razočarala , što se tiče Lancome maskara, Drama i samo Drama :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno je zeznuto skidati ju. Ali ovako je odlična. Budem pogledala pa se možda odlučim na kupovinu. Hvala na preporuci.

      Izbriši
  4. Stvarno ništa viška nema na četkici :o Isprobala sam sličnu četkicu i nikako mi nije odgovarala, ali mislim da Avonovu.. Što naravno ne znači da je ova loša. Vjerujem ti :D Nego, ja bih i slike na trepkama :===)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probala sam i ja tu, bila mi je grozna. Hej ti, već si me navela da otkrijem više o sebi no što sam htjela. Sad želiš i oči, na kraju će biti da se cijela moram pokazati. :P

      Izbriši
  5. Nisam ju probala, ali bih voljela ;-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Imala sam ovu vodootpornu i zaista mi je bila poražavajuća...:( i zapravo općenito nisam neki fan Chanel maskara, nekako se nikako ne slažemo :(.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da se ti općenito baš ne slažeš sa Chanelom. Ili mi se samo čini? Zeznuto je skidanje, definitvno. Velika mana. :(

      Izbriši
  7. Maskara zvuči odlilčno! Od Lancome maskara i ja preporučijem Dramu, a Diorshow mi je nezamjenjiva i moj no.1 :)
    Od vodootpornih maskara sam do sada imala samo dvoje - Kanebo Sensai (nešto sa stupnjevima, zaboravila sam) i L'Oreal beauty tubes crvenu, obje dvije se lako skidaju jer imaju one sitne "tubice" koje se jednostavno povuku s trepavica u toploj vodi. Divni proizvodi jer inače mrzim koliko jako istrljam okoloočno pordučje dok se te vodootporne maskare skinu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dioru sam zaista vjerna godinama. Ove dvije nisam probala. Možda jednom budem, ali ni ja ne volim baš puno previše davati za maskare. To mi je kao potrošna roba. :)

      Izbriši
    2. Kod mene one idu kao lude - stvarno ih nenormalno trošim, a toliko puno koštaju - najbrže ih potrošim od svega što kupim, tako da i ja volim dati manje novaca za maskare, a više na nešto što će mi duže trajati :)

      Izbriši
  8. zanimljivo zvuci a ja bih volela i sliku na trepkama :)
    nisam probala ni jednu od dior,chanel i ysl maskara, drzim se avon supershocka :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam imala prilike probati tu Avonovu i nikako mi nije bila dobra. Jako puno ovisi o trepavicama. Ne znam se ja slikati još, moram usavršiti tu vještinu. :)

      Izbriši
  9. Ima ju moja prijateljica i nije uopće oduševljena. Ja se jako dobro slažem s jeftinijim varijantama tako da ne posežem često za novčanikom u parfumerijama, barem kada su maskare u pitanju, tako da ne vjerujem da ću je kupiti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je mali luksuz bio, onako s vremena na vrijeme mi se zalomi pa kupim. Ali ne često.

      Izbriši