petak, 8. ožujka 2013.

NYX rumenilo Taupe


Znate onaj osjećaj kada svi za nečim polude i onda i vi to morate imati jer svi su ludi za tim pa morate biti i vi? J E, pa to se meni dogodilo sa proizvodom koji ću danas predstaviti. Riječ je o drugom proizvodu koji sam dobila od studia Šminka i to na recenziju, a radi se o NYX rumenilu u nijansi taupe.
Rumenilo dolazi u crnom, četvrtastom, plastičnom pakiranju i piramidalnog je oblika. Kutijica je relativno mala i stane u svaku torbicu. Na poleđini kutijice se nalazai sastav i gramaža proizvoda koja iznosi 4 grama.
Kada sam krenila istraživati po internetu proizvode za konturiranje, najviše je blogerica spomenilo upravo ovaj proizvod pa sam se odlučila da ga i ja želim isprobati. I nisam požalila. Koristim ga za konturiranje jer je nijansa idealna upravo za to. Prijevod nijanse taupe bi bio smeđa sa primjesom sive.
Rekla bih da prevladava uglavnom smećkasti, neutralni ton sa vrlo malo sive i zbog toga je idealan za konturiranje. Sama tekstura je srednje masna i lako se nanosi. Pigmentacija je odlična, ne treba vam puno da dobijete željeni efekt. Ono što mi se najviše sviđa kod ove nijanse jest činjenica da zaista ne možete pretjerati sa njome, čak i ja, koja sam bljedoputa, si mogu dozvoliti malo više kako bi se jasno vidjela linija konturiranja. Proizvod se upravo zbog svoje polumasne teksture slabo troši i mislim da će trajati i duže od predviđenih 12 mjeseci koliki je rok trajanja. Rumenilo možete nanositi i kao bronzer sa nekim širokim kistom. Na licu se izvrsno blenda i stapa sa bojom puti. Sigurna sam da ste čitale kako sam zadovoljna Sleek setom za konturiranje, ali ovaj mi je ipak mrvicu draži pa je Sleek ostao kod kuće, a ovo rumenilo je sa mnom.
Na slici se možda čini kako rumenilo ima nekog shimmera u sebi, ali nema, rumenilo je čisto mat. I nikako mi nije jasno zašto ne mogu dobiti vjerniju i bolju sliku. Nadam se da barem donekle možete vidjeti nijansu. Problem je što sam ja užasno svjetloputa, pogotovo na dijelovima koji nikako nisu izloženi suncu pa se sve stopi i nestane na mojoj koži. 
Svakako vam preporučujem isprobati ovaj proizvod ili neko drugo NYX rumenilo jer je odlično. Ovo rumenilo možete naučiti na web stranici studia Šminka i to po cijeni od 80 kuna. Jeste probale ovo rumenilo? Imate neku drugu nijansu za preporučiti? J

Broj komentara: 19:

  1. Nisam isprobala nyx rumenila i iz nekog me razloga nikako ne privlače :/ mada ova nijansa jako lijepo izgleda.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zašto te ne privlače? Si čula nešto loše o njima? Ja ću pogledati još nijansi pa ću vidjeti kako izgledaju.

      Izbriši
  2. Na mojoj WL su druge boje Nyx rumenila, a ova mi nije sve do sada zapela za oko. Boja je baš divna za konturiranje :) Meni se dopada boja Mocha, Spice i Mauve :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naišla sam neki dan na njihov stalak ali je bio užasno loše raspoređen pa nisam gledala, ali budem pogledala i te nijanse. :)

      Izbriši
    2. :) Pogledaj, možda ti se i svide. ja obožavam svakakve nijanse ružićastih :)

      Izbriši
  3. Rumenila nisam probala (lažem. jesam kremasto-glow), ali ova puderasta-ne. No, sjenila su im mrak!!!

    LP

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bacim pogled na sjenila i ostali asortiman. :)

      Izbriši
  4. Nisam bila u prilici da probam bilo sta od NYX-a, ali ovo mi se rumenilo vise cini kao bronzer. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam niti ja baš puno stvari probala, ali ono što sam probala sam ocijenila čistom peticom. Kažem ti da se može koristiti kao bronzer, ali ja koristim za konturiranje i odličan je za taj posao.

      Izbriši
  5. Ajd barem nešto danas da nije sucky :D Jedini bronzer koji imam je MUA ali ima shimmera. Baš bi mi trebalo ovak nešto, za konturiranje. Kao skužila sam kako bih trebala konturirati svoje lice. Bravo ja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne koristim ovo kao kronzer. Isključivo za konturiranje. Ukucaj Lisa Eldridge Contouring pa ćeš skužiti što i kako treba. :)

      Izbriši
  6. Ovo rumenilo je toliko popularno i toliko često čitam o njemu da jednostavno mora već jednom biti naručeno :)
    Iako, nisam baš vična konturiranju ali hoću i jaaaa XD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti me razumiješ! Znaš kako sam se osjećala dok ga nisam dobila. Sad tvrdim da znam i zašto su svi ludi. Naruči, naruči!

      Izbriši
    2. Nisam dugo razmišljala XD

      Volim kad me ovako ponukate a taman zaboravim na neke stvari :D

      Izbriši
    3. Jesi već naručila? Jel stigla olovka za obrve? Kako si zadovoljna?

      Izbriši
  7. Ovo tako dugo merkam, cini se savrseno, pogotovo ta smedja boja sa mrvicom sive :))))
    Problem je kad ja krenem sa narucivanjem obicno pocnem od jednog proizvoda (citaj rumenila),a zavrsim sa 4 :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vrijeme je da nabaviš svoj primjerak. Odličan je! :)

      Izbriši
  8. nisam probala nista od nyx-a sem jednog sjaja i karmincica :)
    ovo rumenilo deluje prelepo i jako mi se svidja! bas bih volela da ga probam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja imam podužu listu njihovih proizvoda koje želim probati.

      Izbriši