subota, 9. ožujka 2013.

Nikel balzam za oči i usne


Danas sam vam odlučila napisati post o još jednoj okoloočnoj kremici koja me je dobila na prvu. Iskreno, na baš na prvu jer sam imala ranije već sličnu kremicu, ali ova je puno bolja. Riječ je o Nikel balzamu za oči i usne. Nekad davno, prije otkrića Nuxe kremice o kojoj sam također pisala, sam probala Nikel kremu za oči. I jako sam bila zadovoljna. Kremica je bila odlična za hidrataciju. Jako lijepo nahrani okoloočno područje, ne zateže, ne grize oči.
Ovoga puta odlučila sam se za balzam, baš da vidim u čemu je razlika.
Krenimo redom. Kremica dolazi u maloj, plastičnoj bijeloj kutijici karakterističnoj za Nikel. Tko ne zna, Nikel je hrvatski brend kozmetike kojeg vode majka i kći, obje farmaceutkinje koje su vani, pogotovo u Francuskoj, pobrale puno vrijednih nagrada, dok kod nas nisu baš toliko cijenjene. Tipično, hrvatski, rekla bih. L Kremica je namijenjna području oko očiju i usana. Moram reći da ju za usne ne koristim. Nekako ne volim te multifunkcionalne osobine proizvoda.
Sama tekstura kremice podsjeća na melem ili neko malo rijeđe labelo. Baš je tako masnjikave, prozirne teksture što ju čini jako mazivom i trajnom. Dovoljan je jedan mali sloj oko očiju. U kutijici nećete ni primjetiti da ste išta uzeli. Kremica je namijenjena suhoj koži, a sadrži badem, kakao maslac, shea maslac i vitamin E te je namijenjena hidrataciji i sprječavanju bora. Moram reći kako nije agresivna i može ju koristiti svatko jer nema nikakovih teških sastojaka u sebi, a opet je dovoljno jaka da je dostatna i za zahtjevnije područje. Dosta se brzo upije, ali ju ne koristim ujutro s obzirom da nemam toliko vremena čekati da se u potpunosti upije.
Pakiranje sadrži 15ml kremice i cijena je 70 kuna. Ja sam ju kupila kad je bio mjesec zdrave hrane u DM-u pa je bila nešto povoljnija. Ali mislim da je i ovako cijena ok. Od Nikela vam još preporučam ulje od ruže za okoloočno poručje, krema od smilja i gel za umivanje te kremicu i/ili balzam za oči.
Koristite Nikel? Imate neku preporuku? 

Broj komentara: 15:

  1. Nikada nisam cula za ovaj brend, verujem da kod nas nije dostupan. Bas mi je zao sto neko ko je tako uspesan u inostranstvu u svojoj domovini mora da se muci za mesto na sceni.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda dođe s vremenom. Imaš njihovu službenu stranicu pa malo prouči, a ako te put navede ovamo onda možeš pogledati i kupiti. Jako su dobri.

      Izbriši
  2. Ova kremica nije za mene jer imam masnu kožu, a i ne brinu me bore, ali baš ću pogledati njihovu ponudu u dm-u. Znam da moja mama ima neku njihovu kremu, ali nisam nikada zagledala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imaš i program namijenjen masnoj koži pa probaj, sigurna sam da ćeš biti zdovoljna. I neka te ne brine što je kao protiv bora jer nije agresivna pa ju slobodno možeš koristiti čisto zbog hidratacije.

      Izbriši
  3. Prije dvije godine sam potrošila dva ta balzama,sjećam se da mi je posebno dobro legao nakon plaže.
    Odlična recenzija!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo još jedna koja potvrđuje da se radi o dličnom proizvodu. Drago mi je zbog toga. Jesi probala još nešto njihovo?

      Izbriši
    2. Jesam, neki koncetrat za akne i šampon za kosu. Kreme za lice nisam probala jer se nekako bojim tih ulja u njima.
      Svakako je ovaj balzam najbolji njihov proizvod koji sam ja probala

      Izbriši
    3. Ja nekako obigravam oko krema za lice, ali nisam još spremna izdvojiti 300-tinjak kuna za kremu. Možda jednom.

      Izbriši
  4. Odlična recenzija Mirna :) Čula sam za taj brend, ali nisam problaa ništa od njih. Ovaj balzam zvuči odlično!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam da patimo od jednakih problema tako da ćeš biti zadovoljna ukoliko se odlučiš na kupovinu. :)

      Izbriši
  5. cula sam za ovaj brend ali nisam znala da je hrvatski :) moracu da bacim pogled na njihove proizvode cim posetim dm u hr :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako obrati pažnju na njihove proizvode. U ljekarnama imaš još bolji izbor.

      Izbriši
  6. Nisam probala ove kreme, ali sam isprobala dosta njihovih proizvoda za njegu tijela i bili su odlični!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ovo je odličan proizvod. Imaš moje preporuke.

      Izbriši
  7. probala omega balzam, za oko očiju od ruže i hidratantnu od smilja. sve sjajno!

    OdgovoriIzbriši