petak, 29. ožujka 2013.

Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado


Moja ljubav sa ovom okoloočnom kremicom započinje otprilike ovako: prvo je bio status it's complicated, da bi se na kraju skroz razdvojili i nakon nekog vremena ponovno našli u velikoj ljubavi. J
Ne mogu vam opisati koliko je dugo kremica bila na mojoj WL i kako sam joj se veselila kada je stigla. Sve strane blogerice su pisale o njoj, hvalile ju, kunile se u nju pa sam ju i ja željela. Kada je stigla, jedva sam čekala  da ju isprobam i onda sam ostala razočarana. Kremasta tekstura, koja se pretvara u vodicu! U vodicu!? Koji je ovo vrag? Prvo sam mislila da sam nanijela mokrim rukama, ali onda sam skužila da je to zapravo sama kremica. Kremica mi se prebrzo upijala u kožu i nakon toga mi je područje i dalje bilo suho. Onda sam ponovno surfala, tražila, istraživala. Pa kvragu, ako ju druge hvale, kako meni nije dobra? Onda sam ju nanosila u puno debljem sloju pa sam skoro cijelo lice namazala da bi dobila željeni efekt na očima. I onda sam odustala. I pomislila eto, opet bačen novac. I tako smo se gledale u kupatilu svako jutro i ja sam se pitala zašto ne funkcioniramo.
Ali kako se sve u životu događa sa razlogom i u točno vrijeme, tako sam ostala bez svoje najdraže okoloočne kreme i bila sam primorana stavljati ovu jer nisam stizala do ljekarne kupiti Nuxe okoloočnu kremu. I tu smo došli do preokreta.  Ne znam što se točno promijenilo, ali uspjeli smo. J
Navečer okoloočno područje njegujem Nikel balzamom, a ujutro stavljam Kiehl's kremicu. Kremica isključivo služi hidrataciji nježnog područja oko očiju i bogata je avokadom, koji je odličan kada je hidratacija u pitanju. Ujutro, prije šminkanja, nanesem kremicu bogato na područje oko očiju, zatim nanosim kremu na lice i puder. Kremica mi se u trenu upije, ne ostavlja mastan trag, a okoloočno područje je spremno za korektor. Onaj najbolji dio od svega jest da je kremica meni idealna kao podloga za korektor ili concealer. Primjetila sam da na kraju dana nema skupljanja u sitnim boricama, već područje ostane onako fino i glatko kao i ujutro. I vjerujte, danima sam testirala, umišljam li to ili ne. Ali ne, doista je tako. Ja vam isključivo govorim iz svog iskustva osobe koja ima suho područje oko očiju, bez većih bora. Ne znam kako se ponaša na području koje ima bora. Ono što mogu reći su dvije stvari: savršena hidratacija i nahranjenost i odlična podloga za makeup.
Iz meni nepoznatog razloga, kremica nije stigla u kutijici (ali dobro zapakovana, i netaknuta), ali sastav je slijedeći: aqua/water, Butyrospermum parki/shea butter, butylene glycol, tridecyl, stearate, isodecyl salicylate.
Kremica je oftamološki i dermatološki testirana. Žućkaste je boje, blagog mirisa, koji nanošenjem ishlapi. Dolazi u pakiranju u teglici od 14 ml po cijeni od 25 eura. Možete ju kupiti na Jagodici. Ja sam ju platila nešto manje jer mi je Ivana sa Anaviglam poslala promo kod pa sam imala nešto popusta. A ovdje možete pročitati njezine, jednako dobre dojmove.
Jeste isprobale kremicu? Kakova su vaša iskustva?

21 komentar:

  1. Nisam probala, neki dan sam čitala recenziju kod Anaviglam, evo sad i kod tebe i mogu reći da je želim probati...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno mi je sada kremica broj 1 za područje oko očiju.

      Izbriši
  2. Nisam probala, ali svakako bih htela! :) Stvarno dobro izgleda!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I vjerujem da ćeš biti zadovoljna. Samo joj daj šansu.

      Izbriši
    2. Kada nadjem nacin da je se domognem. -.-

      Izbriši
  3. Ja često preskačem taj korak, njege okoloočnog područja. Ali nisam primjetila da mi treba, zato. Kad se sjetim koristim Alverde kremicu, čist mi je okej. Ali mogu zamisliti kak si bila razočarana kad si čekala taj HG od kreme i onda te razočarala. No iskupila se :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Primjetila ili ne, moraš barem hidratizirati. Jer preko noći se dogodi preokret, a onda je kasno. Dakle, neka lagana hidratantna. I sigurna si.

      Izbriši
  4. stvarno ću j morati probati kad je tako hvalite :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo su već dva glasa za i to je jako dobar razlog, ne?

      Izbriši
  5. Čini se dobra, ali ako je za hidrataciju najviše, mislin da mi samo to ne bi bilo dovoljno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, samo hidratacija. To je onako za po danu, navečer možeš nešto jače. Ovisi sve o tvojoj koži.

      Izbriši
  6. Ne koristim ništa za okoloočno područje, ali ako je odlična podloga za korektor, onda je to već druga priča :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I isključivo služi za hidrataciju. Dakle, možeš ju i ti koristiti jer znam da nešto teže ne koristiš.

      Izbriši
  7. Volim ovu kremicu i svakako ponavljam kupovinu ;)!

    OdgovoriIzbriši
  8. Želi, želim i želim, baš si grozna, samo me mamiš :P

    OdgovoriIzbriši
  9. Prije par minuta sam čitala recenziju anaviglam za ovu kremicu. Uf? Ubijate me... Sad ću je stvarno morati probati!

    OdgovoriIzbriši
  10. Nedavno sam probala ovu kremicu i malo je reći koliko sam oduševljena.
    Potpisujem i tebe i Anaviglam. Kad se malo riješim zaliha-moja je ;))

    OdgovoriIzbriši