subota, 23. ožujka 2013.

Ebelin četkica za puder

Prva stvar koju sam uočila u njemačkom DM-u su bio je Ebelin pribor za šminkanje. Imaju dva tipa, jedan sa crnom drškom i jedan sa rozom. Ono što je odlično prije kupovine, to je stalak koji stoji pored njih kako biste mogli popipati dlaku. One sa rozom drškom imaju jako krute i oštre dlačice i nikako ih nisam htjela kupiti. Ali ove sa crnom drškom su jako, jako mekane i ugodne na licu. I tu prestaje naša ljubav. Došlo je do velikog razočaranja. 
Dlačice su napravljene od umjetnog materijala i koliko me zavelo na početku, kada sam došla kući tek sam skužila koliko su zapravo dlačice plastične i da nema šanse se time nanese tekući puder. Ili bilo koja vrsta pudera. Kad otvorite etui u kojem dolazi, prvo shvatite da ima jako neugodan, plastičan miris. Pod vodom, sa šamponom se ponaša odlično, super se pere, brzo suši i nema ispadanja dlačica.
                                       Onda sam pokušala nanijeti tekući puder na lice, ali jednostavno nije išlo jer je četkica preplastična i uopće se ne može lijepo razmazati puder, a kamoli upiti se u lice uz pomoć četkice. I onda sam ostala razočarana. L Puder i dalje ostaje na licu, uopće se ne upije koliko god ja mazala lice njime. Druga namjena ove četkice jest za nanošenje maske za lice. Najčešće uz maske za lice, izuzev onih skupih, ne dobijete četkicu za nanošenje. Ova je idealna za to. Lijepo se njome nanosi maska, ne upija se u dlačice, fino ju isperete pod vodom i imate odličnu četkicu za lice. Cijena ove četkice nije baš mala, koštala je 3,50 eura.
Zapravo vam uopće ne preporučujem da ju kupite, osim ako baš ne želite imati četkicu za maske. Ili za baciti u smeće. Sreća pa nisam bacila novac, ali i dalje tražim ovakav oblik četke za nanošenje tekućeg pudera. Molim prijedloge. J
 

Broj komentara: 18:

  1. Ja sam imala njihov kabuki kist i bio je oooooduran!!! Smrdio je i nakon nekoliko pranja, dlake su ispadale, čudne su bile skroz. Bacila sam ga na kraju. Ti ovu barem možeš za maske koristiti, i ja ti preporučam da to radiš s njim onda :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kist sad fino miriš na moj šampon za kosu. Nisam od onih koje često isprobavaju, ali baš se ponadala...a kad ono, made in china.

      Izbriši
  2. mene jako zanima onaj njihov ravno rezani kist, da mogu, kupila bih njega za probu jer volim takvim kistovima nanositi puder.
    A ovaj oblik koji ti koristiš izbjegavam, nekako ne volim takve kistove :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni odgovara oblik, ali dlačice su preplastične. Ako dođe do nas, isprobaj, ali vjerujem da ćeš biti jednako nezadovoljna kao ja. :)

      Izbriši
  3. Ja nemam njihove cetkice. :) Jedino tupfere za puder, ali ono, to je generalno slicno kod svih proizvodjaca. Gledaj, dobra je strana da je mozes koristiti za maske, pa pare nisu skroz bacene. A inace mislim da je za nanosenje pudera najbolje to ciniti prstima :) Nema boljeg alata do onog sto nam ga majka priroda dala! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nekako i ja mislim da su ruke zakon. To i radim najviše rukama, ali nekako mi je i lijepo kad me nešto miluje... :) Hahhahahaha.

      Izbriši
  4. Sigmina je ok ali najbolja ikada ovakava plosnata je Diorova iz nove kolekcije....ne postoji tako savršena ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako bacim oko idući puta kad budem u pohodu na šminku. Hvala na preporuci.

      Izbriši
  5. Kupila sam sestri jednu Ebelin, kaže da je prezadovoljna i da ni jedna dlaka nije ispala. MOrat ću i ja probati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dlake ne ispadaju to je istina, ali četkica mi je previše plastićna. To mi se nimalo ne sviđa.

      Izbriši
  6. O, baš šteta :( Ajde, barem imaš kist za nanošenje maski na lice :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Steta, ali slazem se sa Sarom, i ja bih ga ostavila za nanosenje maski :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bacit se neće to je sigurno. Samo želim ovakav, ali dobar kist za puder.

      Izbriši
  8. Od prihvatljivijih varijanti probaj naći Nivein kist dok si u Njemačkoj. Ja sam ga dobila od prijateljice i odličan je! Po ovome što si navela, baš ono što tražiš.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nivea ima kistove? Prvi glas, ali pogledati ću svakako. Hvala na savjetu.

      Izbriši
  9. jel se može kupiti i u rh?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da još nisu stigli, a ne znam ni hoće li.

      Izbriši