utorak, 19. ožujka 2013.

Ammara maslac za tijelo od kokosa


Danas sam se sjetila svoga stana i svojega kupatila i naposljetku svojih mazalica koje sam morala ostaviti doma, a koje su mi sada prijeko potrebne. L Jedna od tih mazalica jest svakako Ammara maslac za tijelo od koksa. Ne znam za vas, ali ja sam ovisna o mazlicama za tijelo, a otkada koristim prirodne definitivno primjećujem što je mojoj koži potrebno.
Ammara kruti maslac za tijelo načinjen je od potpuno prirodnih sastojaka karite maslaca, kokosovog i bademovog ulja i voska. Miriše totalno kokosasto, ali miris je samo prvih par minuta intenzivan na koži, nakon toga blago hlapi. Na mojoj slici vidite običan maslac, ali moram napomenuti da se meni u transportu rastopio pa je stigao kao običan, ali inače je kruti kuglofić, koji se u dodiru sa tijelom topi. Dolazi u plastičnoj kutijici.
Zašto mi je toliko dobar? Od kada sam u Berlinu koristim obične maslace i razlika je ogromna. Za početak, Ammara maslac se lijepo upije u kožu, koža je u potpunosti nahranjena, dok sa industrijskim maslacem, osjećaj nahranjenosti traje prvi pola sata i to je to. Ammara maslac pruža koži dovoljno vlage da je koža i slijedeći dan do tuširanja nahranjena i ispred svega glatka i pomalo masnjikava, ali ne da masti odjeću. Ammara maslac kao da napravi neki blagi film koji štiti kožu. S ovim, običnim maslacima se mogu mazati svakih pola sata, opet će mi se koža ljuskati. L Druga stvar koju sam primjetila, a to je da nema urastanja dlačica. Imam velikih problema sa time, ali od kada koristim prirodne mazalice, toga više nema.
Ovo je samo jedan iz linije krutih maslaca i definitivno sam se predbilježila za još pri povratku. Maslac je namijenjen svim tipovima kože i imate ih u nekoliko mirisa: kokos, vanilija i ylan ylang, jasmin, čokolada, vanilija i med. Dobijete 80 grama proizvoda po cijeni od 35 kuna. Ne moram podsjećati na post o Ammara balzamu za usne. J Oduševljenje i dalje traje, ponajviše jer već treći tjedan trpim snijeg i jako hladno vrijeme, a usne su u potpunosti zaštićene.
Ammara kozmetiku možete naručiti preko službene Facebook stranice. 
Jeste isprobale Ammara prirodnu kozmetiku? Kakovi su dojmovi?

22 komentara:

  1. Super zvuči,a kako volim kokos mislim da bi mi se baš dopalo!:) Gde može da se kupi ili naruči ova kozmetika?Pozdrav iz Srbije :-*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj kako sam slaba sa koncentracijom. Sad ću ažurirati post. Cura prodaje preko fejsa.

      Izbriši
  2. Zvuči super! Moram isprobati. :) I meni se svidio balzam za usne, a miris/okus mandarine je pravi pogodak. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda će ti se i ovaj maslac svidjeti. Odličan je. Jdeva čekam da se vratima pa da uživam u njemu. :)

      Izbriši
  3. Nisam čula ali htjela bih probati :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam nikada ni cula, pa samim tim ni probala, ali skroz su mi interesantne te nove kozmeticke linije koje prave kvalitetne prirodne proizvode po normalnim cenama :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu, sve više i više mi se sviđaju i moja moža ih jako voli. Isprobaj, nadam se da šalje u Srbiju. :)

      Izbriši
  5. Nedavno sam ih našla na fejsu i otkad sam im lajkala stranicu, stalno gledam kako da kupim jedan od onih "kolačića" za tijelo. Predobro izgledaju, sad ću ih baš naručit!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hhahahha, baš da su kolačići, jako su fini i jako fino miriše. :)

      Izbriši
  6. Odgovori
    1. Uf, dugo mi je trebalo, napokon sam uspjela. :D

      Izbriši
  7. Hoću probati - hvala što si stavila link gdje se može nabaviti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako i ne stavim, slobodno me podsjetite ili pošaljite poruku.

      Izbriši
  8. Nisam još probala, ali svakako moram!! U Zagrebu voda užasno isušuje kožu, ali osobito mi se svidio ovaj dio s urastanjem dlačica! Tj. neurastanjem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Piši na WL. Borim se godinama sa tim dlačicama, ali evo, nekako se nazire kraj.

      Izbriši
  9. Nisam isprobala, ali čini se super :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Sviđaju mi se sastojci :) zvuči dobro

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čista priroda. :) I predivan osjećaj na tijelu.

      Izbriši