utorak, 19. veljače 2013.

MAC Matte Bronze

Dugo sam bila u potrazi za savršenim mat bronzerom i konačno sam ga pronašla prošlog lipnja u Španjolskoj. Ovo je proizvod za koji odgovorno tvrdim da ga morate imati. Predstavljam vam MAC Matte Bronze.
Dolazi u klasičnoj MAC crnoj ambalaži i stane u svaku torbicu. :) Plastika je jako čvrsta i postojana, odgovorno tvrdim jer je proizvod pao sa mašine za rublje, nekoliko puta odskakutao i ostao čitav. Jedino malo napuknuće jest na rubu samoga proizvoda, ali to je sve. Kada ga otvorite imate okruglo ogledalo.
Zašto je ovo toliko dobar proizvod? Za početak, na slici se čini jako taman za mene bljedoliku, ali kada ga probate nije niti približno takav. Savršen je za ljetne mjesece u kojima nosim samo malo BB kreme i njega na licu jer ne podnosim vrućine, pa ne pretjerujem sa šminkom. Možete ga nositi i samo na hidratantnu kremu kao ja, ukoliko vam je lice čisto i trebate samo malo boje. Odličan je i za konturiranje. S njime sam donedavno radila konturiranje dok nisam kupila Sleek set. Ali se bronzeru opet iznova vraćam. Nisam ograničila bronzer na godišnja doba tako da ga koristim i zimi posebice jer mi tada kronično nedostaje boje. Ljeti malo prirodno potamnim, a zimi me spašava MAC. :)
Tekstura mu je nešto između masnjikave i praškaste. Taman dovoljan omjer i jednog i drugog da ga učini savršenim. Kad ga dotaknete prstima kao da je praškast i suh, a onda ga stavite na ruku ili lice i skužite da je mrvicu mastan. Ne znam kako bi vam bolje to opisala. 
MAC ima četiri nijanse bronzera sa shimmerom, sedefom ili čisti mat. Ovo je čisti mat bronzer jer nisam željela nikakav završni efekt jer se ljeti dovoljno sjajim pa mi ne treba bronzer da to još pojača. :)
Swatch na ruci nije najbolje uspio i koliko god pokušavala ne mogu dobiti njegovu vjernu sliku. Kao da ima moć transformacije. Ali garantiram kada ga isprobate znati ćete o čemu pričam. :)
Cijena ovog proizvoda je bila nešto ispod 20 eura za 10 grama proizvoda. Ostala sam iznenađena cijenom jer sam mislila da košta puno više. Definitivno mu se vraćam kada ga potrošim.
Koje vi bronzere koristite? Jeste probali ovaj ili neki njemu sličan?


Broj komentara: 19:

  1. Jao bas je lep! Ja nemam ni jedan tako mat, mogla bih to nabaviti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odličan je. Kad probaš, vjerujem da ćeš ga i kupiti. :)

      Izbriši
  2. Jako lijepo izgleda s obzirom da i ja volim mat finish ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izgleda jako taman i neprivlačan, ali kad ga probaš i staviš na lice skroz druga stvar. Velika preporuka.

      Izbriši
  3. Taj je bronzer odličan!!! Imam ga i ja i, iako se čini taman, nevjerojatno se lijepo stopi s kožom.

    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, i točno sam tragala za tim pojmom u nedostatku inspiracije- Lijepo se stopi sa kožom.

      Izbriši
  4. Jako lijepo izgleda, sad si me zainteresirala jer nemam niti jedan mat bronzer!
    Koristim Avonov Glow i Diorov healthy glow (aurora) s kojim sam oduševljena :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Avon Glow je sa shimmerom. Imam i taj. A mislim da je i Dior. Nekako mi ne pašu više šljokice. Ne znam zašto. U zadnje vrijeme volim samo mat stvari.

      Izbriši
    2. Oba su sa shimmerima :) Obožavam šljokice i sve što se sjaji, a mojoj dehidriranoj koži to odgovara. Nemam niti jedan mat bronzer - možda je vrijeme da napokon i taj nabavim :)

      Izbriši
  5. Hmmm... Zašto li ga još uvijek nemam? Nadam se da će se to uskoro primijeniti ;-) stvarno je divan.... i ja volim mat bronzere....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam zašto ga nemaš. Zapravo znam. Nisi ga još uočila do sada. :) Drugačije kad si u MAC storeu nego kad kupuješ preko neta.

      Izbriši
  6. Jao, zašto sam ovo morala pročitati?? Ja obožavam mat bronzere i uvijek ih imam nekoliko. Momentalno Guerlain, Benefit Holu, Nuxe i na putu je Narsov bronzer:))
    Shit, sad ću morati i ovaj nabaviti:))
    Tnx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odmah post o Nuxe bronzeru molim! Obilazim oko njega, želim saznati nešto više.

      Izbriši
    2. Budem ubrzo samo dok naučim malo kako se recenzira šminka :))

      Izbriši
    3. Ma nije teško. Pišeš o onome i onako kako bi ti voljela i što bi voljela saznati o proizvodu. Barem ja tako radim. Ne opterećujem se nečime previše ako baš ne moram. :)

      Izbriši
  7. U samoj ambalaži izgleda prilično tamno, ali zapravo na ruci izgleda normalno. Ja više volim shimmeraste bronzere ljeti, ali kad treba nešto decentno, onda bi ovaj bio super. Kad će više taj MAC kod nas...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da nismo te sreće da MAC dođe kod nas. Shimmer bronzer imam, baš sam ciljano išla na mat. I pogodila od prve.

      Izbriši
  8. Ah, mat bronzer...to je nesto kao uzaludna potraga. Ovde je retko koji skroz mat!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa nađeš nekoga da ti dofura MAC. Hoće ti i muški otići u parfumeriju kada su na putu. Samo napraviš spisak. :)

      Izbriši