petak, 14. lipnja 2013.

Mini New In #3

Imam opet novih stvarčica sa kojima se želim pohvaliti i želim reći ukoliko imate prilike da ih svakako isprobate. Rano je govoriti da su super odlični i da se zaklinjem u njih, ali danas su prošle testiranje, a to uključuje prašinu, znoj i sve ostale kućanske poslove i još se nisam zasjajila. Ove proizvode nisam kupila. Dobro, laže, jesam, ali samo Missha BB kremu. Ostalo je dar na Avene savjetovanju o kojem ću vam uskoro pisati.
Avene termalna voda- zaslužuje poseban post, ali definitivno kupiti, kupiti, kupiti. Ja ju korstim godinama i svako malo obnovim zalihe. Jedna je obavezno u torbi, veliko pakiranje uvijek u kupatilu. Stavljam nakon raznih tretmana lica, nakon depilacije, izlaganja suncu ili jednostavno za osviježenje. Probala sam i druge termalne kao Vichy i La Roch Posay, ali ova sadrži najmanji udio kristalića soli i najbolja mi je. 
Avene obnavljajući losion poslije sunčanja- uskoro idemo na još jedan put, na more, i planiram ga svakako ponijeti sa sobom. Tekstura mu je lagana, jako se brzo upije u kožu. Zadaća losiona je podariti sve ono što je koža izgubila tokom sunčanja, ponajprije hidratizirati ju.
Avene krema za sunčanje sa faktorom 50- idealno malo pakiranje koje stane u svaku žensku torbicu. Vrlo visok zaštitni faktor. Idealna je za osjetljivu kožu, ne sadrži parabene, nije komedogena i vodootporna je.
Avene krema za lice u boji- ovo je proizvod koji me je naprosto oduševio na prvu. A vjerujem da će biti i na svaku slijedeću. Dolazi pakiran kao puder u kamenu, kremaste je teksture, sadrži faktor 50, nije komedogen, ne sadrži parabene i izvrsno se blenda. Nijansa koju sam dobila jest sand i mislila sam da će mi biti tamna, ali nije. Izvrsno se stopi sa kožom i vidim kako ćemo se jako voljeti ovo ljeto.
Avene torbica- preslatka ljetna torbica, mala, ali dovoljno velika da u nju sve stane. Taman idealna za moju novu Lafayette torbu. :)
Jedina stvar koju sam kupila i koja je jučer stigla, jest Missha BB krema. Odlučila sam dati šansu pravoj, korejskoj BB kremi. I dobro da jesam. Kada sam ju otvorila, mislila sam da mi je nijansa previše svijetla i za rozi podton, a ja sam žuti. Ali sam se prevarila. Odlično se stopi sa bojom kože. Fina je, lijepo se blenda i ima lijepo prekrivanje. Napominjem da su svi proizvodi u fazi testiranja i ovo su prvi dojmovi koji su i više nego pozitivni. 
Što se kod van našlo novoga? :)

Broj komentara: 26:

  1. Odlični noviteti :D probala sam termalnu vodu i kremu za sunčanje :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Heeej, imam i ja ovu malu kremicu :) Bas sam radila recenziju za nju, preslatka mi je! Jedva cekam da odem na suncanje...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja jedva cekam otici na suncanje kao i godisnji odmor. :)

      Izbriši
  3. Bas bih probala tu kremu u boji! Mozda cu da je kupim :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Predobri noviteti draga :))

    Sve sam imala/imam i apsolutno mislim da ćeš biti prezadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ah, ima li nesto da ti nemas? :) Zahvaljujuci nasim blogovima u zadnje vrijeme rijetko kada fulam.

      Izbriši
  5. Ahhh Avene :D ! Ja tako volim taj brend jer me spasio kad mi je koža bila u najkritičnijem stanju. DO sad mi je sve njihovo odgovaralo, osim one Cold kreme koja mi je za lice bila nekako masna, ali je poslužila za mackanje ruku, stopala, laktova.
    Veselim se detaljnijim recenzijama! Već vidim što bi moglo bit u mojoj Avene košarici za šoping sljedeći put :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je recimo Cold cream odlicna. Ali naravno samo za zimu. Sada mi je preteska. Ali kupujem na zimu opet.

      Izbriši
  6. Super noviteti! Izgleda da smo sve poludjele u zadnjih tjedan dana sa termalnim vodama, Avene, LRP, Vichy... :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja termalne koristim od kada znam za sebe i obozavam!

      Izbriši
  7. Imam testere ove Avene s 50 SPF i taman je mislim ovih dana testirat! Juhuuu! :D Nadam se da će mi odgovarat jer akon šta sam kod Zmaja na Brlogu vidila da je ova krema vrhunskih sastojaka, znam da se MORAMO dobro slagat. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Weee, baš mi je drago da ti je Missha super - rekoh ti da se prilagodi tenu :D Meni je savršena, ništa mi od nje ne izbacuje, super prekriva i zbilja ju obožavam!
    Super su ti i ostali noviteti :D Čekam recenzije!

    OdgovoriIzbriši
  9. Divni proizvodi, koristila sam kremu sa faktorom 50 i odlična mi je!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlicno, onda znam da ce i meni biti dobra. :)

      Izbriši