srijeda, 26. lipnja 2013.

Burberry Tea Rose No.05 Lip Gloss

Jedna od stvarčica koju sam dobila u danu iz snova je i ovo sjajilo za usne. Moje prvo Burberry sjajilo. Nadam se ne i posljednje. :) Burberry sjajilo dolazi u lijepoj, plastičnoj tubici i sadrži 6 ml. Čep je karekteristično kariran burberijevski. :) Unutra se nalazi mekani, spužvasti aplikator koji omogućuje precizno nanošenje.
Tekstura sjajila je kremasta, ali ne i ljepljiva. Lijepo se i ravnomjerno nanosi. Izrazito je pigmentirano. Postojanost mu je relativno dobra, nekoliko sati, ali neće preživjeti jelo i piće. Ostati će na usnicama u tragovima. Ne isušuje usne što je ogroman plus. U trenutcima kada nemam neku mazalicu poput labela ili melema, koristim ovo sjajilo i usnice me više ne peku. Prilikom nanošenja se ne razlijeva što baš i nije tako tipično za sjajila i zbog toga je ovo sjajilo kod mene dobilo posebno mjesto. Odlične karakteristike koje bi svako sjajilo trebalo imati. Unatoč tome što je sjajno, ne sadrži nikakove sjajne čestice ili shimmer. Mislim da sam već više puta napisala da nisam veliki obožavatelj sjajnoga.
Nijansa Tea Rose No.05 dio je ljetne kolekcije, ali mislim da bi je trebalo biti i u stalnom postavu. Radi se o jednoj nježno rozoj nijansi. Na usnicama je još malo izraženija kada se stopi sa bojom usana i jako je sjajna. Divna nijansa za malo jači make up na očima, ali i kao dopuna nude look-u. Burberry sjajilo možete pronaći u ekskluzivnijim robnim kućama po cijeni od 24 eura. Nije malo novaca, ali sam jako zadovoljna i kupila bih opet. Jeste se susreli sa Burberry kozmetikom ili možda isprobali nešto?

31 komentar:

  1. Prelijepa nijansa ... :D.

    Imam jedan njihov ruž i nisam nekako zadovoljna postojanošću ali tekstura je zaista predivan ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam se dvoumila između ruža i sjajila i odabrala ovo drugo. Izgleda da sam pogodila. :)

      Izbriši
  2. Jako mi se sviđa, lijepa boja i vidi se da je pigmentirano :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasno je, ljubomorna sam. :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sigurna sam da ćeš ga nekako nabaviti. :)

      Izbriši
    2. Nadam se, nijansa je predivna, nemam riječi. A i red je više da kupim nešto od Burberry-a. :-D

      Izbriši
    3. oh, da slazem se. Red je da kupis. :)

      Izbriši
  4. Ja imam jedan njihov ruž - tekstura i pigmentiranost su mu odlične, ali se ne zadrži nešto dugo, mada ostavlja boju na usnicama i ne nestane odmah :)
    Sjajilo je divno! Zašto nije dostupno kod nas?! :(

    OdgovoriIzbriši
  5. Jako mi se sviđa, nijansa je naprosto savršena! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. ajme koja boja, divno je sjajilo, super si odabrala :)

    OdgovoriIzbriši
  7. prekrasna nijansa <3

    OdgovoriIzbriši