subota, 13. travnja 2013.

New In #3

Mislim da smo se moja kratica, banka i ja razdružili za ovaj mjesec. Danas sam po prvi puta od kako sam došla, a prošlo je više od mjesec dana, uzela dan slobodno, lijepo se sredila i otišla tražiti shopping centre malo dalje po Berlinu. Uskoro dobivam goste i smatram da ih moram odvesti u dobar shopping. A kako drugačije da znam gdje trebam otići, nego lijepo se sama uputiti i tražiti. I tako sam ja jučer i danas službeno u shoppingu. I dobro da jesam jer obožavam ove mogućnosti koje nudi jedna normalna zemlja pa su tako već sniženja lagano krenila, a i odjeća je u startu jeftinija i do 50 eura. Moram reći kako sam se zaljubila u s.Oliver i Esprit. Nebiste vjerovali kojih stvari ima po normalnim cijenama. Glava boli. Ja ne znam tko nama odabire pošiljke, ali ta dva dućana su srednja žalost kod nas sa napuhanim cijenama. Uz to, Esprit se i zatvorio. Nije uopće za čuditi se. Danas sam obilazila kozmetiku u širokom luku jer sam tražila druge stvari, ali sam zato jučer posvetila dan samo kozmetici.
Nešto od ovoga je bila stvarna potreba, a nešto je uletilo iznenada jer je bilo vrlo povoljno ili sam već jednom isprobala pa sam sada željela i posjedovati. Hajdemo, redom.
Svaka čast onome tko izmisli staviti tester u ženski časopis. Obožavam InStyle i kupujem ga od kada sam stigla. Redovito imam po tri-četiri probice i to mi je najslađi dio. Tako je bila gratis proba Neutrogena balzama za tijelo sa nordijskim bobicama. Ovo je toliko divna i bogata kremica da sam ostala bez daha kada sam ju isprobala, a miris je toliko divan da se poslije sama mirišim jer je predivan osjećaj na tijelu. Svakako isprobajte.
Isčekivala sam novu Catrice kolekciju Cany Shock i eto napokon je stigla. Taj marketing je živo čudo. Kad krenu u akciju reklamiranja onda čovjek sve poželi, a kad vidite uživo pitate se po čemu je to posebna kolekcija kad su proizvodi već viđeni? Uglavnom, manje više imam tih lakova i sjenila što je sad kao LE, ali mi je za oko zapao ovaj iluminator i stvarno mi je nekako poseban.
Volim Catrice lakove za nokte, cijena im je pristupačna, kvaliteta nije loša pa sam tako odabrala dva laka. Sad ćete se pojesti, ali te lakove ovdje plaćam 1,20 eura. Ugrabila sam ih na sniženju, a inače koštaju 2 eura. Nedavno sam kod Ivane vidjela jedan lak na noktima i toliko mi je bio divan da sam ga morala imati, a radi se o Essie Eternal Optimist nijansi. To mi je trenutno najdraži lak i stalno ga nosim.
Kako sam potrošila kremasti Chanel korektor i Anastasia gel za obrve, krenula sam u potragu za nekim drugima, malo jeftinijim verzijama pa da usporedim obećava li više novaca i više kvalitete ili ne. Slučajno sam naišla na Misslyn stalak i odlučila dati šansu njihovom kremastom korektoru. Od drogerijskih gelova za obrve, a jedini koji nisam isprobala, bio je Catrice gel za obrve pa hajde, možda bude neka simpatija. Našla se tu i Essence olovka za zanoktice, nju kupujem već po valjda stoti puta. Malo sam ju zamijenila sa Bipinom, ali uvijek joj se iznova vratim jer mi je odlična.
I za kraj, kada sam već probavala Misslyn, odlučila sam se za ruž/sjajilo jer me jako podsjetilo na jedan Dior ruž koji si već dugo želim. Možda uspijem naći zamijenu Diorovom ruževima. Znam, nema šanse, ali barem želim probati.
I eto, to bi ukratko bilo to. Ne smijem spomenuti što sam si još kupila i što sam još sve našla jer će me mama ubiti. Ovim putem ju obaviještavam da imam šta za jesti i da ne gladujem. Dobro sam i veselim ti se uskoro. :)
Što ste vi zadnje kupovale? Ima nešto što želite da prvo recenziram? :)

34 komentara:

  1. Naaaaaaaaaaaaaaaajs!! Hehe, i moja mama uvijek misli da gladujem, a ono jok :D Ajmo sad što si kupila od oblekice?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joooj, nemoj da krenem. Radije ću ti reći privatno, sramota me. :)

      Izbriši
  2. Slažem se za Esprit i s.Oliver kod nas :/ najviše mi se sviđa iluminator i ovaj ruž na kraju :D i da, sve su mame iste ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno mi nije jasna logika, ali drago mi je da imam prilike biti vani i kupovati pa ne moram kod nas. Žalosno. Ruž je predobar, cijeli dan ga nosam i jako sam zadovoljna, mislim da idem po još. :)

      Izbriši
  3. Aaaa ti me ubijaš s ovim fotkama :P Da nisam danas već toliko umorna, vjeruj da bih iz ovih stopa otišla po Catrice lak i Misslyn ruž! I ove druge stvari - naaaaajs!! I pozdrav mami, Mirna je predivna cura :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će se mama spustiti sa mišem dolje da pročita ovo. Hvala, draga. Ruž mi je toliko dobar da sam sad išla u vešeraj i njega nanijela prije odlaska. :)

      Izbriši
    2. haha, a ako se ne spusti pa pročita komentare, svakako joj ih pokaži kada ti dođe u posjet :D

      E, i hvala ti na otkriću za ovaj ruž, prodano!!

      Izbriši
    3. S obzirom da je ovo prvo iskustvo, nisam se odmah usudila kupiti još jedan, ali sada znam što ću raditi u ponedjeljak. :)

      Izbriši
  4. Ovaj Essie je bozanstven :D! Toliko se identifikujem sa ovom bojom da imam utisak da se zove kao ja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sutra kad nalakiram stavim swatch, predivna jedna nijansa. :)

      Izbriši
  5. ovaj zadnji ruž od misslyna bih baš mogla probati

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Ruž je odličan. Mogla bi sutra ubaciti post o njemu.

      Izbriši
  6. Sve je tako divno :) :)
    Posebno Essie lak koji mi se jako jako dopada i svakako ću da se pocastim uskoro sa nekoliko. Jedva cekam swatch i recenziju ruža.
    Obozavam tvoje new in postove <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj kad vidim onaj Essie stalak, nikako ne mogu proći mirne duše. :) Sutra slijedi post o ružu jer ga danas cijeli dan nosim i isprobavam. :) Hvala ti što me čitaš. :)

      Izbriši
  7. koji je broj ruza i sta pise na njemu?hvala :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Sve je lijepoooo, i samo da znaš, Dior ruževi nisu ništa posebno tako da se možda ovaj pokaže 100 puta boljim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ja volim Dior ruževe. I ta nijansa koja mi je zapela je ful lijepa i jako mi se svidjela. Ali i ovaj je odličan.

      Izbriši
  9. Vidiš da mama samo čita i šuti. I mama bi htjela vidjeti krpice, znaš da svejedno hoće, kad-tad. I nema ništa protiv svega, ali po redu, ne na štetu osnovne egzistencije. I da bude na kraju mjeseca, kad je osnovna egzistencija zadovoljena, pa šta je ostalo, hajde da utučemo, ne na početku, a kasnije ćemo vidjeti kako ćemo.
    Ali mama poznaje svoje derište, zna kako ono radi, zato se i brine.
    A da biste se sve malo "odvukle" od gornjih tema, preporučam dvije jako,jako dobre knjige koje sam savladala ovih dana, a to su Kradljivci labudova od Kostove i Moulin Rouge od Mure, meni su predivne.
    Tinto

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahhaha, vidiš da ne šutiš. Da šutiš, ne bi komentirala i opet isto govorila. Sve ti objasnim kad se vidimo. Nemaš brige. :) Čitam još uvijek 50 nijansi sive. Ovo ću kad (ako) se vratim. :)

      Izbriši
  10. Hahahahahahahahahaha komentar za mamu je carski. Da sam ja na tvom mestu verovatno bi isto tako uradila. Hahahah super! Inace ovaj ruz mi se jako svidja, boja je predobra. Blago tebi znam kako su tu manje ceni kao i po drugi vecim gradovima po tom delu evrope. A kod nas sve sto puta skuplje iako su plate dvesta puta manje :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Si vidjela kako ja imam odličnu mamu!? Sad čekam mail sa prodikama. Ali znam da i ona voli shopping i šminku pa se manje brinem jer sam našla super stvari za nju, a kako uskoro dolazi, onda će i ona u shopping. :) Slažem se svime u vezi cijena, nadam se da će se ulaskom u EU barem malo sniziti cijene.

      Izbriši
  11. Nemoj čekati mamu da ideš s njom u kupovinu (čitaj bacanje novaca), nego mamu dočekaj sa hrpom kupljenih stvari, za mamu naravno, tako da mami od prvog trena bude boravak u Berlinu za pamćenje. Da malo promijenimo uloge, da ne bude da mama samo vadi buđelar za derište, sada je derište odraslo, pa da se uloge zamijene
    Tinto

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šta ja znam šta će se tebi svidjeti? Moraš probati. I ne piši mi tu, već na mail. :)

      Izbriši
  12. jaoooo pa sve ovo je apsolutno savrseno! najvise mi se svidja catrice,essie i poslednji misslyn! predivno :)jedva cekam recenzije i fotke :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Divnih li proizvoda ... drago mi je da uživaš u laku ;)!

    OdgovoriIzbriši
  14. ludilo od shoppinga i akcije za lakove! :O

    OdgovoriIzbriši