subota, 20. travnja 2013.

Misslyn Concealer br. 10 Camel

Mislim kako je Misslyn trenutno moj brend broj jedan. Zaključih to na temelju dva ruža i jednog concealera. :) Dugi niz godina sam koristila Dior Skinflash za područje oko očiju, onda sam prešla na Chanel o kojem sam također pisala. I nedavno sam ga potrošila i krenila u potragu za novim čudom za područje oko očiju. Gledala sam L'oreal, Catrice, Essence, ali kako sam uočila Misslyn pomislih hajde da mu damo šansu. I tako je to bila ljubav na prvi pogled. :)
Misslyn concealer jako podsjeća na Chanel po svemu. Dolazi u plastičnoj, prozirnoj tubici sa crnim čepom. Ambalaža je vrlo jednostavna i volim takova pakiranja. Unutra se nalazi spužvasti aplikator i bez obzira na sve protivnice aplikatora, ja ga ipak volim. Pakiranje sadrži 3,5 ml proizvoda i mislim da će dugo potrajati, ali svakako unutar 9 mjeseci koliki je rok trajanja. Volim što je tubica došla još u zaštitnoj foliji, koja mi garantira da proizvod nije ranije otvaran i isprobavan. :) Grozna sam, znam. Ali smeta mi to.
Concealer dolazi u četiri nijasne prilagođene svim tonovima kože. Mislim da svaka od nas može pronaći onaj koji njoj odgovara. S obzirom na moj žućkasti podton, ja imam nijansu broj 10 camel. U odnosu na Chanel, kojim sam također bila oduševljena, ovaj concealer me zadobio teksturom koja je jako slična, a opet različita od Chanela. Tekstura mu je kremasta, ali s druge strane malo rijeđa što je odlično ako imate suhlje područje oko očiju. Garantiram da neće dodatno isušiti okoloočno područje kao ni istaknuti suhe dijelove. Dovoljno je lagano ga utapkati u područje oko očiju i gotovo. :) Lijepo prekriva podočnjake i one grozne plave linije ispod očiju. Kada sam umorna nemam klasične podočnjake, ali imam tu plavu crtu, koja me jako smeta. Ali uspijem prekriti uz pomoć ovog concealera. Područje oko očiju je fino nahranjeno i posvijetljeno. 
Jako je postojan što je još jedan razlog dovoljan za pohvalu i kupovinu. Nema sakupljanja u boricama na kraju dana. Moram priznati da sam malo sumnjala u to, ali eto, pobijedio je. :) I vjerujte mi da je ovdje sva šminka testirana do granica izdržljivosti. Šminkam se ujutro u 7, a dolazim navečer oko 21 sat i neka šminka još uvijek traje. Cijena mu je 5,95 eura. Kod nas je Misslyn dostupna u Müller drogerijama. Jeste isprobale možda ovaj concealer? Ili nešto drugo? :)

Broj komentara: 28:

  1. Nemam podočnjake pa ne koristim ništa za njihovo prekrivanje :p Ali to ja možda samo mislim da ih nemam. No u svakom slučaju, ne koristim korektor za podočnjake. Ali mi se sviđa što si napisala nešto o Misslyinu, budem pogledala imamo li ga u Mulleru. Druge cure će bolje znati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sigurna sam da imaš, samo ne želiš priznati. Hajde, priznaj. :P Nemam ni ja one klasične, prave i izražene, ali imam tu potrebu lijepo posvijetliti područje oko očiju i pripremiti za sjenila. :)

      Izbriši
    2. :) nisam ja baš stara baba. :P

      Izbriši
  2. Eh meni bi ovo trebalo ali nemam gde da ga kupim. Ja trenutno imam Maybelline Fit me korektor koji obozavam. Izgleda veoma slicno kao ovaj.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam dugo tako uzdisala i slala pozitivnu energiju da mi neke stvari budu dostupne. :) Samo šalji i dalje energiju, nešto će se promijeniti. Vidjela sam taj Maybelline, ali odlučila sam se za ovaj. Jednom će doći i taj na red. :)

      Izbriši
  3. Ovo se isplati probati :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja koristim Essence korektor kojim sam oduševljena unazad par mjeseci kako sam ga izvukla iz zaboravljenih stvari - a skoro sam ga bila bacila! Mislim da se zove 16h stay all day ili nešto na tu foru. Nadam se da ovi imaju široku lepezu nijansi, svakako ću baciti pogled idući tjedan kad budem išla u Muller po, uhm... ništa, zapravo, samo malo ubijati vrijeme :D Možda ga i uzmem jer je Essence lagano već pri kraju

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hhahahaha, po što ono ideš u Muller? Aha, jedva čekam post New In koji po redu? :)

      Izbriši
  5. Imam podočnjake, hoću probati ovo čudo, a ako ti kažeš da je sličan Chanelovom, a toliko jeftiniji do njega, šta više imam pitati?! :)
    Od Misslyna imam trio sjenila zemljanih boja, super su mi - pigmentirana, ne uvlaće se u nabore kapaka i dugo ostaju. Imam lak za nokte koji mi i nije baš toliko krasan jer se brzo skida, a imam i ruž (starija varijanta od onog tvog divnog), nije nešto pigmentiran, više je kao neki butter za usne :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Odgovori
    1. Ti ruževi nisu onako ekstra pigmentirani, ali meni su zadovoljavajući. Meni je jako dobar, tim više što sam probala Chanel i mogu ocijeniti ima li razlike ili ne. I zbilja mu može konkurirati. :)

      Izbriši
  7. Hvala na recenziji jer ga cijelo vrijeme gledam i gledam :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Trenutno sam zadovoljna sa proizvodima za prekrivanje podočnjaka ali da nisam vjerovala bi ti i kupila ;)!.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam htjela onaj Lumi Maqicue koji sam vidjela kod tebe, ali nikako nijanse da se dokopam. :(

      Izbriši
  9. Kod nas ih ima u CM-u .. Ja imam trenutno puno hvaljeni Maybelline okoloocni :)) i odusevljena sam pa ne znam da li da taj uopste isprobavam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa kad potrošiš Maybelline, isprobaj ovaj. Tako barem ja radim. :)

      Izbriši
    2. Pa mislila sam na to da li da uopste isprobavam neki novi ako sam se sa Maybelline nasla :)

      Izbriši
    3. Aha, to, ja sam osoba koja voli promijeniti i isprobati. Mogu ti samo pozitivno reći o njemu. A ti ćeš ipak morati odlučiti. :)

      Izbriši
  10. Jaooo korektori :)

    Jaooo podočnjaci :)

    To mi je bolna točka, iako ne preferiram korektore ispod očiju, moram priznati da si me zainteresirala za ovaj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo ti je kremica i concealer u jednom. A i ako ti ne paše, nisi bacila toliko novac, može ti koristiti kao highlighter.

      Izbriši
  11. Ja nikako da se odvažim kupiti nešto od Misslyn-a. :D
    Ne znam zašto, ali redovito zaboravljam na taj brend. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja ga izbjegavam do sada. Tu sam ga otkrila i odličan je.

      Izbriši
  12. Zahvaljujući tebi sam već kupila dva Misslyn ruža, a sve mi se čini da ću probati i ovo. Thank you...

    OdgovoriIzbriši