subota, 20. travnja 2013.

Mini New In

Danas sam bila prošetati. Samo prošetati i kupiti neke stvari za ručak. Ali Yves Rocher je imao 50% na sve...I tako je nastao ovaj post. Gotova sam sa kupovinom za neko vrijeme, biti će rezencija. Ne znam jeste ikad primjetili ili možda probali ovu YR liniju Monoi de Tahiti, ali to je nešto najsavršenije što postoji. Dugoooo nisu imali u ponudi ništa iz te linije, onda su vratili tuširalice, ali samo pred ljeto. No, ove seozne su vratili tuširalice i obogatili liniju sa tri ulja za tijelo i pafemom. Ne znam što mi je bolje. Svakako ću još pričekati neke akcije da uzmem i ostale proizvode. Miris je teško opisljiv, ali kada kažem da morate probati, onda morate. Jedan gel ide majci za Majčin dan, a ostatk će dobiti kada me posjeti. :) Krema za lice mi je pri kraju pa sam iskoristila priliku, isprobala liniju koju već duže vremena škicam i kupila kremu za lice. Svidjela mi se i ova voćna tubica, a koštala je samo 1 euro. Recenzija uskoro. Kosa mi je poprilično narasla, a kako sam škrta dati za frizera dati i do 100 eura, odlučila sam ju malo nahraniti pa sam kupila dvije maske: Aussie 3 minute miracle i Balea za dubinsko obnavljanje. Kupila sam i InStyle časopis gdje sam dobila tester za Vichy Idealia BB kremu i Hansaplast peeling za stopala i kremu. Kreće lijepo vrijeme, stopala zaslužuju posebnu pažnju i njegu. Toliko od mene. :) Jeste i vi iskoristile današnji dan za mali shopping? :)

Broj komentara: 26:

  1. Kod mene nešto malo novog - kava s bratovom curom na rivi i nove cipele, ovog puta je suprug bio sretan što nije bilo nešto od kozmetike :)
    Čitala sam o tom YR Monoi ulju, vidjela sam da su ga vratili u prodaju na njihovj RH stranici, ali u drugačijem pakiranju?! Baš sam ga htjela probati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako je sretan onda je od sreće trebao ženi kupiti nešto od kozmetike. :) Sad ću baš pogledati šta naši imaju. To ne smiješ propustiti.

      Izbriši
    2. Naši imaju samo gel za tuširanje i suho ulje. Ovdje ima tri vrste suhog ulja, parfem, tuširalica i ulje za tijelo sa zlatnim česticama kao ono Nuxe od neki dan. :)

      Izbriši
    3. Aaaaa, zašto uvijek nas zakidaju za kozmetiku??
      Ha ha, bio je sretan što sam si napokon kupila nešto od odjeće/obuće jer sam u zadnje vrijeme samo gomilala kozmetiku :D

      Izbriši
    4. Ja sam kupila i jedno i drugo, i šminku i odjeću. :) Da, uvijek smo zakinuti i živo me zanima zašto i tko odlučuje što će doći k nama.

      Izbriši
  2. Ja ću večeras laganini do Jokera, mislim uzeti par stvari od Illamasque ako nađem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, oni su mi tiha patnja...čekam sniženje na Asosu pa mislim da ću onda ugrabiti nekoliko dragulja.

      Izbriši
  3. Joj potičeš mi želju za trošenjem stalno :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Joooj Monoi <3 da bar u nas bude 50% off.
    Smišno mi je kako i ti svoju mamu "ucjenjuješ" sa stvarima kad dođe pa da joj možeš dati neke stvarčice, tako i ja svojoj govorim. :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oni stalno imaju neke akcije i super proizvode, sumnjam da će biti i kod nas. Moja mama isto jako boli YR pa će si sama birati neke stvarčice. :)

      Izbriši
  5. Ne bih imala ništa protiv i da kod nas imaju 50% na sve :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da taj film u Hrvatskoj nećemo gledati. :)

      Izbriši
  6. Imala sam proslo ljeto taj gel za tusiranje, a i za ovo ljeto imam jos jednu bocicu tog parfema,tj. toaletne vode, svidja mi se :-)
    Testeri su prava stvar, probas nesto, vidis valja li, lako kupiti veliko ako pase

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja bi nekako sve iz te kolekcije. Jučer sam se samo malo spricnula parfemom, oprala ruke i još sam ga osjetila. Predivan je. :)

      Izbriši
  7. Monoi de Tahiti <3<3
    Zašto kod nas nema takvih popusta ??? Kmeee

    Divno ti je sve na fotki :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kmeeeee, zato jer smo glupa država! Ako dalje može biti 50% onda nije istina da će naši propasti ako ga daju. Ali stvar je principa. Nažalost.

      Izbriši
  8. blogonagrada!!! http://lenkina-sminkaonica.blogspot.com/2013/04/liebster-nagradica.html

    OdgovoriIzbriši
  9. Super mi je kaj su ti dostupni samplovi. Recimo kad nas je minijaturna bočica Aussie šampona oko 20 kn. Onda mi se više isplati kupiti normalnu za 49.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa trebalo bi biti normalno da prvo dobijes uzorak, a tek onda kupis. Ali, ne. :(

      Izbriši
  10. Monoi de Tahiti gel <3 Želim ga već duuugo. Imam Monoi Eau des Vahines EDT od prošle godine, pravi ljetni miris vanilije, tiare, kokosa...Šteta što je bio LE :-(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam te varijacije na temu doživjela jer mi je ova linija ipak najdraža i sretna sam što su je vratili. :)

      Izbriši
    2. Ja padam na sve proizvode koji u imenu imaju Monoi. :-)Tu redovnu liniju, na žalost, nisam isprobala, ali nadam se da hoću na ljeto.

      Izbriši