petak, 12. travnja 2013.

L'oreal Super Slim Eyeliner

Dugooooo vremena sam tražila ovakav tuš. Ali tko traži, taj i nađe, nije li tako? :) Nisam baš naročito spretna sa tušem, mada ga jako volim. Za mene su se pogubni pokazali tuševi u gelu jer uvijek ili nanesem premalo ili previše. Zapravo, mislim da ima veze sa četkicom jer još nisam naišla na idealnu. Onda sam poželjela tuš-flomaster, ali da vrh nije previše mekan, a niti grub. Kod Chanela i Diora mi je sam vrh bio premekan, kod Essence i još nekih drugih previše tvrd. Nedavno je Rossmann imao akciju na cijeli L'oreal asortiman i odmah mi je zapao ovaj tuš za oči. I nisam se prevarila. U zadnje vrijeme mi baš ide kupovina i sve što odaberem je pravi pogodak. :)
Tuš dakle ima odličan vrh, dovoljno mekan da vam ne nadraži oči kad ga nanosite, a opet dovoljno čvrst da u jednom potezu izvučete super preciznu liniju. Tuš nije previše vodenast, ali niti suh. Opet idealna kombinacija jer vam omogućuje popravak. Kada nanesete tuš, možete još nekoliko sekundi popravljati ili brisati, a da pri tome ne uništite onaj dio kojim ste zadovoljne. Nakon nekoliko minuta, tuš se osuši i traje, i traje, i traje. Postojanost mu je izvrsna, ne skida se, ne trusi se i ne blijedi. Kada ga poželite skinuti, samo malo micelarne prislonite na oči i tuš je na blazinici.
Na slici vidite kako izgleda sam vrh. Znam da su ovi tuševi skloni brzom sušenju i da mu je kratak vijek trajanja, ali ja to na ovom nisam primjetila. Sve i da mi traje kraće, ja se ne bih bunila jer mi je zaista odličan. Nijansa koju ja imam jest intense black i mislim da je to jedina nijansa (molim da me netko prosvijetli!?). Sad baš kako pišem post čitam recenzije na MakeUpAlley i također ga cure hvale. Cijena mu je ovdje 8 eura, samo što sam ga ja na akciji platila manje. Zaista imate moje preporuke. Koji je vaš najdraži tuš?

Broj komentara: 27:

  1. Javi dojmove nakon mjesec dana, tad ću znati hoću li kupiti ili ne :) Meni ima puno dobrih tuševa, ali većina se potroše i izblijede boje nakon 5-10 nanošenja. Ja nemam najdraži upravo iz tog razloga.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahhaha, na zapovijed. Javim, ali kao što sam napisala, znam za taj problem,ali mi je svejedno jer mi je odličan.

      Izbriši
  2. Koristim tuš jednom godišnje pa i ne razumijem razlike, ali ako ti kažeš da je dobar...:D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja obožavam tuš, kad bih barem bila toliko vješta da ga mogu svaki dan nositi. Inače mi treba nekih 15 min da povučem preciznu i lijepu liniju.

      Izbriši
  3. Baš mi se dopada što je u olovci + što je trajan! Prodano!

    OdgovoriIzbriši
  4. Bas izgleda obecavajuce, ja sam tuseve u flomasteru izbegavala, jer sam imala jedan MaxFactor koji uopste nije bio piglentovan, a i odllicno sam se snalazila s onima u gelu :)
    A cetkica koju bi mogla da probas je Sigma E 05, naravno kad budu imali Black friday ili tako nesto ,jer se ne isplati placati postarinu za jednu cetkicu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. P.S. Ako te ne mrzi ubaci sliku swatcha, cisto da vidim kolko je black intense :D

      Izbriši
    2. Budem swatchala, zaboravila sam skroz. Hvala na podsjetniku.

      Izbriši
  5. Ovaj mi je drugarica hvalila. No meni se nekako uvek cinio malo manje pigmentiran. Mozda mi se pricinilo. Ja imam Essence, ali ne onaj vodootporni. Kako ima jako malo proizvoda unutra mislila sam da cu ga brzo potrositi, ali evo mozda vec 2 ili 3 meseca prodje a on pise isto kao na pocetku i nije se posvetlio.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala Essence, ovaj me je nekako pogodio. :)

      Izbriši
  6. odlicno zvuci i bas bih volela da ga probam :) ne znam da li ga uopste ima kod nas :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da ima, ali su negdje zagurani. Ni ja ga ne bi primjetila da mi nije bio pred nosom. :)

      Izbriši
  7. Ja sam trenutno zaljubljena u Eveline za slavne, i stvarno je super. A ja mislila da ne mogu tanku liniju napraviti, kad ono, treba mi samo jako tanak kist. Još da izmisle kist kojim bih napravila RAVNU tanku liniju, a ne rasplesanu :p

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slušam o tom tušu, ali nikako da ga se dočepam. Svakako ga planiram isprobati. :)

      Izbriši
  8. Ovo mi izgleda odlično! Mislim da ću ga i ja probati ako naiđem na njega.

    OdgovoriIzbriši
  9. Ja imam super liner i odličan mi je. Ovaj se čini isto dobar, pa ide na WL :)

    OdgovoriIzbriši
  10. I ja ga kupila nedavno, jaaako dobar :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super da netko barem potvrdi da je odlican. Hvala.

      Izbriši
  11. najdraži su mi ti flomaster tuševi..favorit mi je takav essence vodootporni i obožavam ga.. dat ću šansu ovom ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bas cu pogledati i taj Essence, ne znam zasto nisam bila zadovoljna.

      Izbriši
  12. Ja svoj naručila i trebao bi doći kroz dan-dva :D!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  13. tus mi nije jača strana jer je potrebno dosta vjezbe za stavit ga kako treba

    OdgovoriIzbriši