petak, 19. travnja 2013.

Kryolan Cream Blusher Dahlia

Sjećate se posta kada sam vrištala da je stigla GlossyBox i da sam presretna jer je stigao i proizvod iz Kryolan kolekcije!? E, pa ja i dalje vrištim jer je proizvod odličan i jer ga morate isprobati. Dakle, u paketiću se našlo Kryolan rumenilo i to je moj prvi proizvod iz Kryolan asortimana i nikako ne i posljednji. Spremam se skoro svaki vikend njima u posjetu, ali nikako stići. :)
Rumenilo dolazi u plastičnoj, srebrnkastoj kutijici sa Kryolan logom. Kutijica je jako mala i stane u svaku torbicu. Sadrži 4 grama proizvoda i rok trajanja je 24 mjeseca od otvaranja.
Nijansa, koju sam ja dobila, odabrana je s obzirom na boju moga tena, ali nikako nije nijansa koju bih ja odabrala da sam ga sama kupovala. Prva pogreška. Ili pogriješka. :) Kako god, radi se o nijansi dahlia i riječ je o jednoj neobičnoj rozoj nijansi, koja u samoj kutijici djeluje dosta tamno. Ali kada ju nanesete na lice i lijepo izblendate dobijete tako lijep, prirodan i svjež izgled da se svaki puta divim kako li je rumenilo lijepo.
Kao što sam rekla, rumenilo je kremasto, ali nikako onako kako smo navikle (malo gušće i suhlje kremasto). Tekstura mu je lagan i masna, ali kada ju nanesete na lice i krenete utrljavati pretvara se u malo gušću teksturu i to je ono što me posebno oduševljava. Toliko je pigmentirano da uvijek nanosim jagodicom prsta na lice pa tek onda krenem sa četkom jer sam jednom probala samo sa četkom zagrabiti rumenilo, ali sam izgledala kao klaun. S obzirom na pigmentaciju i postojanost mu je jaka strana- traje bez problema skoro pa cijeli dan, bez da se skine.
Rumenilo dolazi u 12 različitih nijansi i košta 9,50 eura i svakako namjeravam baciti oko kada ih posjetim. Inače, ovo je trenutno moje rumenilo broj jedan. U Zagrebu ga možete kupiti u Brozovoj 36/2. Ili na njihovom web shopu. Nažalost nisam uspjela nikako uhvatiti ljepotu i posebnost ovog rumenila onako za prave. Ne znam zašto. Ali mi morate vjerovati kada kažem da je predivno. Imate nešto od Kryolan?

Broj komentara: 27:

  1. Ja još uvijek nemam ništa od njih :(
    Tako je diiiiiiivno!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da mi nije glossybox ne bih ni ja imala i ne bih znala koja je to greška.

      Izbriši
    2. E, tu si u pravu :)
      Želiiiiim :D

      Izbriši
  2. Baš je krasno ovako izblendano! I ja bih se uplašila intenziteta boje ovako u kutijici, ali bih pogriješila. Pogrješila? Ma pogriješila :p

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne bih ga nikada pogledala da sam ga sama birala. I definitivno se moram usavršiti sa fotoaparatom da uslikam na sebi pa da se vidi. :)

      Izbriši
  3. Volim Kryolan i za sad imam samo jedan ruž.
    Ali ovo rumenilo je prekrasno i mislim da bi se odlično uklopilo u moj ruž. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidjela sam taj ruž, predivan je. :) I ja se uskoro nadam probati ruževe.

      Izbriši
  4. Ajme kako je divno! Totalno moja nijansa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nijansa je predivna. Nikad ju ne bi izabrala, ali oduševljava.

      Izbriši
  5. Ili sto bi rekli tvoji najdrazi lakici:smart girls......:.(pomozi mi zaboravio sam kako ide dalje :p) :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako to možeš zaboraviti? Smart girls get more. :)

      Izbriši
    2. Naravno da nisam zaboravio ;) volim kada me nadopunjavas ;) :*

      Izbriši
  6. ovo je totalni dupe Illamasqua Betray-u.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno? Nisam se susrela sa njime.

      Izbriši
    2. Imaš pravo, gledam sad po netu i da, rekla bih da je neka vrsta dupea. Ne znam samo teksturu Illamasqua.

      Izbriši
  7. Nemam ni ja nista od njih jos. Rumenilo je bas ekstra!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja već duže proučavam stranicu i imam svašta na popisu.

      Izbriši
  8. Ja imam paletu od 5 ruževa (recenzirala) i ne znam koji mi je bolji od kojeg! Radila sam s njihovim kamuflažama i korektorima i genijalni su! Sad još moram kupit onaj crveni ruž kojeg sve blogerice toliko hvale. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaoj, vidjela sam sada recenziju. Ne znam koji mi je ljepši, a boje na slikama vrište koliko su pigmentirane. Jako mi se sviđa.

      Izbriši
  9. Ufff... Kad si ga omekšala, bilo mi je malo lakše, ali da ga vidim samo u kutijici, rekla bih respect i tražila dalje. Činilo bi mi se preintenzivno za mene pomalo krečastu ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kao što sam i sama napisala i ja ga ne bi pogledala. Previše drečav i crvenkast. Ali kada ga se nanese, skroz druga priča. Predivan je.

      Izbriši
  10. Ni ja nemam još ništa od Kryolan :(

    Rumenilo mi je jako lijepo, sigurna sam da ti jako lijepo stoji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nikako da se usavršim u slikanju. Moram nekako i to odraditi pa da mogu staviti fotke.

      Izbriši