četvrtak, 11. travnja 2013.

Dior & GlossyBox

Znam da sam malo zapostavila blog, ali toliko je toga što želim obići i vidjeti dok sam ovdje da jednostavno ne stignem ni pogledati blog. Trudim se konstantno slikati kako bi vam dočarala što sve vidim i doživim, ali ponekad je to nemoguće jer je zabranjeno slikanje. A slikanje je uvijek zabranjeno na najboljim stvarima. Tako sam sinoć bila na otvorenju izložbe privatne zbirke kuće Fior koja još od 18. stoljeća ima svoje zlatarne, a vlasnik je strastveni (i bogati) sakupljač nakita. Sinoć sam imala prilike vidjeti njega i njegovu suprugu, samo nakit nisam smjela fotografirati. Naime, u kolekciji se najvećim dijelom nalazi nakit koji se proizveo u nekoliko komada, a o Diorovom nakitu iz 1930te ne moram ni govoriti. Pored svega vam zastane dah, nakit je božanstven. Gledate tako u to i mislite si kako je nekome ovo svakodnevica i normala, a drugima je to samo san. I moram priznati kako sam cijelu noć sanjala taj nakit. Imate li i vi te lude snove o nakitu, šminki i shoppingu? Ja sam trenutno u velikoj krizi. :)
Jedine tri slike koje sam uspjela uslikati dok nisam bila uhvaćena. :( No, vratimo se mi u realnost i stvarima koje si mogu priuštiti. Danas mi je napokon stigla moja prva GlossyBox i vrištala sam od sreće. Ako pratite strane blogerice, onda ste sigurno čule za GlossyBox, ako niste, ukratko, radi se o kutijici iznenađenja koju možete naručiti, ali nikada ne znate koje proizvode ćete dobiti. Ostavite na svome profilu svoje podatke kao što su boja tena, podton, boja očiju, kakova vam je kosa, tijelo, lice, koje boje volite i onda čekate. Ovaj se mjesec umjesto papirnate kutije dobio crni neseser i moram reći da mi je dobro došao. Uz neseser dobila sam još i šest proizvoda za lice, tijelo, kosu, sjenilo za oči, rumenilo i lak za nokte. Za prave svjetske putnice tu je i knjižica my travelling book i skroz je onako fensi. Pa evo malo i slika:




Sans Soucis krema za lice - dnevna krema sa zaštitnim faktorom.
Weleda citrus - losion za tijelo.
Rene Furterer - prvi puta čujem, ali to je linija za kosu. Šampon za suhu i oštećenu kosu.
Alessandro lak za nokte - neobično bakreno zlatna nijasna.
Kryolan kremasto rumenilo- nijansa dahlia. To je stvar koja me najviše oduševila, planiram u pohod na Kryolan ovaj vikend.
Da Vinci pigment za oči- nježna bakreno, zlatna nijansa.
To bi bilo to. Bila sam danas na još jednoj izložbi, opet nisam mogla slikati pa nema smisla da pričam o njoj kad nemam slika. Kako ste vi? Što ste kupovale?

Broj komentara: 27:

  1. Fenomenalno, mogu da zamislim kako ti je bilo lepo. Jeste šteta što nisi mogla da fotografišeš ali bar ćeš imati divno sećanje.Ovaj pigment mi se posebno dopada, volela bih malo detaljnije o njemu :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlučila sam otići još jednom na izložbu, toliko o tome. :) Uskoro recenzija svega, samo da isprobam. :) I ja se prvi puta susrećem sa time.

      Izbriši
  2. E sad sam ozbiljno ljubomorna :D ... ufffff, samo kad vidim na you tube kad cure dobiju ove boxove čega tu sve ima ... Uživaj-šta još reći :D!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joooj i ja sam presretna nakon peripetija oko dostave. Baš mi je dan ispunjen. :)

      Izbriši
  3. Joooj glossy box je zakon!Super su sve stvarčice koje si dobila! Bilo bi super da dostavljaju i kod nas.. sad ti zavidin šta si u Berlinu. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Već sam im pisala da obavezno moraju i u Hrvatsku to slati pa su rekli da nešto spremaju. Valjda će stići. Uglavnom, ja sam naručila i primjerak za ovaj mjesec.

      Izbriši
  4. Ajme i ja želim ovaj Glossy box!!! Ja sam valjda jedina osoba na svitu koja se iskreno raduje svakom poklonu-iznenađenju, makar mi to ne koristilo ničemu, ali ja jednostavno volim takve vrste iznenađenja. A kako se naruči i koja je cijena? Vidim da si lipe stvari dobila... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nažalost ne mogu se naručiti kod nas. Princip je taj da na temelju tvojih podataka oni tebi sastave tvoju osobnu kutiju i da ne znaš što ćeš dobiti dok ti ne stigne. Imaš razne vrste pretplata, ja uzimam svaki mjesec.

      Izbriši
    2. Aaaaa poludit ćuuu!!! Baš sam se veselila...

      Izbriši
  5. Jao, zavidim!!! I izložba i GlossyBox! Nadam se da ćeš svaki mjesec pisati kad ti stigne i pokazati nam proizvode. Još fotki nam daj!! :p

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stiže krajem mjeseca i jedva čekam da stigne nova. I jedva čekam isprobati sutra sve. :)

      Izbriši
  6. Zavidim ti na toj divnoj izložbi nakita, sad se sjećam jednog londonskog muzeja s nakitom svih njihovih prijašnjih kraljica... nešto savršeno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj znam, obišla sam i to. Ali to me se nije toliko dojmilo jer mi je to nenosivo. Ali ovo, ovaj svaki komad bi imala na što nositi.

      Izbriši
  7. Mrzim što izložbe ne možemo slikati, jer sada samo propustili nešto jako zanimljivo. Hvala što si nas barem riječima uvela u taj svijet.
    Ljetos sam od sestrične dobila GlossyBox- i isto sam vrištala od sreće:)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovaj GlossyBox je nešto najbolje u zadnje vrijeme. Baš sam se zaljubila. Probam idući puta slikati dok me ne uhvate pa makar opet imala samo tri slike. :)

      Izbriši
  8. Jako lijepo :))

    Da li sanjam kozmetiku??? Svaku noć ali bez zezanja, proganja me u snu ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Aaaa, blago tebi!! Samo ti uživaj dok si gore :)
    Bolje da ne vidim ovaj nakit, dosta je već što me i kozmetika proganja u snovima :)
    Btw, Rene Furterer i to točno ovaj šampon imam - meni je prva dva tjedna bio odličan, a kasnije ništa :( Imaš ga kupiti na policama Mullera, dođe oko 80kn. Iskreno, meni je Balein od kokosa i cvijeta tiare bio puno bolji za kosu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš ću vidjeti kakav će mi biti. Ako ništa drugo, biti će za pranje kistova. :)

      Izbriši
    2. Možda tebi bude odgovarao, nemamo svi istu kosu :)

      Izbriši
    3. Definitivno. Samo što sam trenutno zaluđena volume šamponom i ne želim mijenjati.

      Izbriši
  10. oduvek sam zelela da narucim glossy box ali mislim da je za srbiju nedostupan... jako mi se svidja ovaj koncept, kao da dobijes poklon svaki put (mada ga fino i platis, ali efekat iznenadjenja mi je ipak super :D )
    divne si proizvode dobila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nedostupan je i kod nas zato koristim priliku što sam ovdje. Super sam zadovoljna proizvodima pogotovo Kryolan, baš sam si željela nešto od njih.

      Izbriši
  11. nije me nikad nakit proganjao u snovima lai bi mogli proizvodi koje tu imas

    OdgovoriIzbriši