ponedjeljak, 22. travnja 2013.

Caudalie Deep Cleansing Exfoliator

Nepotrebno je ponavljati, ali Caudalie mi je trenutno broj jedan po pitanju njege kože. Doduše, čeka se sniženje na Feelunique.com kako bi obnovila zalihe, ali ono što imam je odlično. Kada sam kupila njihov S.O.S. serum, rekla sam kako sam na poklon dobila kremu za dubinski piling u full size velični. Ono što se kod nas prodaje za 150 kuna, ovdje se dobiva. I tako stalno. Samo prigovaram. Znam. :)
Piling dolazi u bijeloj tubici i sadrži 60 ml. Krema za dubinski piling ima kremastu, bijelu teksturu, ugodnog je mirisa i jako je nježna na koži. Sadrži mikročestice za piling, pulpu grožđa za hidrataciju i mentol za osvježenje. Dovoljna je jako mala količina, veličine zrna riže, da na mokro lice, laganim pokretima radite dubinsko čišćenje. Nježna je prema očima, nema nagrizanja, peckanja ili žarenja. Trebalo bi izbjegavati područje oko očiju, ali ja nježnim pokretima pilingiram i to područje. Nemojte se previše zanijeti u čišćenju jer su zrnca pomalo oštra i zaista lagano trebate kružiti po licu. Nakon što isperete lice vodom, koža je tako mekana, kao da imate prethodno nanesenu kremu. Nema osjećaja zatezanja, jedino crvenilo ukoliko malo jače stisnete i pretjerate kao na primjer ja sinoć. :)
Ne moram napominjati kako ne sadrži parabene, mineralna ulja, SLS i proizvod nije testiran na životinjama.
Na slici možete vidjeti teksturu, ali i sitna zrnca koja rade čuda na licu. Najbolja kombinacija za smirenje kože nakon ovog pilinga jest tretman termalnom vodom ili pak S.O.S. serumom. Kako mi termalna voda trenutno nije pri ruci, koristim serum i lice je savršeno glatko i nahranjeno. Ukoliko tražite učinkovit, a opet dovoljno nježan piling za kožu, preporučam vam da isprobate ovaj. Odgovara svim tipovima kože i sigurna sam da će puno vas biti zadovoljno njime. Piling možete nabaviti u bolje opskrbljenim ljekarnama ili na Formasana web shopu po cijeni od 164 kune. Jeste isprobale ovaj piling? Planirate možda?

Broj komentara: 20:

  1. Lako tako kad se dobiva uz nešto drugo :P zvuči jako dobro i sad ga želim i ja probati. Trošenje...opet.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa tako se drži do svojih kupaca i dozivah ih nazad. Svakako da su me opet dobili za još jednu kupovinu. Piling je izvrstan i biti ćeš zadovoljna.

      Izbriši
  2. Odlično zvuči! Moram ovo isprobati, obožavam Caudalie.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne samo što odlično zvuči, nego i jest. Rekla sam ti da vrijedi. :)

      Izbriši
  3. Imam ga i ja te OBOŽAVAM ... jedan od najboljih :D!!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod tebe sam ga i vidjela pa sam tragala i onda se ipak odlučila za serum, ali pronašao je put do mene.

      Izbriši
  4. Eh kad ga svi sad hvale moracu i ja da ga probam u nekom trenutku :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja ga definitivno kupujem! Probala sam njihovu peeling masku i GENIJALNA JE!!! Sutra idem u nabavku pa bi se i ovaj malac mogao naći kod mene. U svakom slučaju, uskoro će biti moj. Caudalie mi je totalno otkriće!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je Caudalie totalno otkrice i odlican mi je u svakom pogledu. :) Javi dojmove.

      Izbriši
  6. Eto , što si ti žališ ženo?
    Kod vas dijele ful size pilinge a ovdje moramo glumiti majmune da dobijemo popišljivi tester :D

    Btw, odlična recenzija, imala sam ga prilike probati kod anaviglam i zaista odlično odrađuje posao:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ej, pa to je ovdje normalno! Govorim o tome kako kod nas nista nije. Da, i ja sam prvo vidjela kod nje, onda sam se odlucila za serum i evo poklona uz serum. :)

      Izbriši
  7. Super recenzija, ja sam imala samo tester koji sam dobila uz kupnju Caudalie tonirane kreme. Obožavam Caudalie :D SOS serum mi je odličan, a ovo ću definitivno kupiti u full size veličini :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daj mi napisi ili ovdje ili na mail neke prve dojmove tinirane kreme. Zeljela bih ju kako toplije vrijeme dolazi.

      Izbriši
  8. Cijela web stranica s Caudalie proizvodima mi je na WL, ali stvarno. Ovo malo čudo bi mi jako dobro došlo, ali sam prvenstveno gledala maske za lice. Kažeš na Feelunique ima toga, ha? Baš ću pogledati.

    OdgovoriIzbriši
  9. za sad sam isprobala samo elixir lepote ali bih volela da probam jos njihovih proizvoda a ovaj zvuci super :)

    OdgovoriIzbriši