subota, 9. veljače 2013.

EyeBrow Gel

Da zaokružimo priču o uređivanju obrva, danas sam odlučila samo nakratko opisati i napraviti usporedbu dva gela za obrve koja koristim kako bi obrve zadržala cijeli dan na mjestu. Radi se o Essence Lash&brow gelu za obrve i Anastasia gel za obrve.


Oba gela dolaze u obliku maskare i prozirna su. Namjerno koristim prozirne gelove jer imam tamnu boju obrva i kada ih popunim sjenilom ne treba im još dodatne boje.
Anastasia Eyebrow gel sam kupila preko eBay-a na nekoj aukciji te sam uz gel dobila i pincetu. Radilo se o mini pakiranju njezina dva najprodavanija i najhvaljenija proizvoda. Ne znam je li zbog mini veličine, ali pinceta mi uopće nije dobra dok sam gelom oduševljena. Gel je malo gušće prozirne teksture i jednom ga nanesete nema toga što će vam pokvariti obrve. Obrve su na dodir djeluju malo kruće, mada iz daleka gledano djeluju samo lijepo počešljane. I to je ono čime sam najviše zadovoljna. Nema pomicanja i traje cijeli dan.
Essence Lash&brow gel sam kupila u DM-u i koštao je 17,90 kuna. Gel je malo rijeđe teksture i vrlo je sličan prethodnom osim što se razlikuju po tome što ovaj gel nije toliko čvrst. Ne znam je li stvar navike, ali imam osjećaj da mi ovaj gel samo malo zalijepi obrve i to je to. Ali lijepo ih drži na mjestu i one djeluju prirodno na dodir. No, na kraju dana ipak mi obrve počnu voditi svaka svoju politiku. :(


Anastasia gelom sam super zadovoljna i spremam se na kupovinu velikog pakiranja dok se za Essence moram još potruditi steći neko malo bolje mišljenje. Zaista ne znam je li stvar navike ili je Anastasia gel ipak bolji. Ima li netko iskustva sa ovim gelovima? Koje ste vi probali?

Broj komentara: 18:

  1. Ja sam upravo pri kraju s Alverde gelom. I zadovoljna sam, drži mi obrve na mjestu cijeli dan. Inače su mi obrva baš jakog karaktera, ili se međusobno ne vole. Ali svaka bijač bježi na svoju stranu. Baš im treba gel.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imala sam taj. Ista stvar kao i sa Essence gelom. Stvarno ih je ovaj Anastasia nadmašio.

      Izbriši
  2. Imala sam i Alverde i Essence gel - nekako mi je to sve slično. Još sam u potrazi za nečim boljim. Čula sam za Anastasiin gel, mogla bih ga probati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se da su jako slični i ne vidim neku razliku. Ipak pobjeđuje Anastasia gel. Svakako preporučam, kad uspiješ nabaviti, javi mi jer na eBay vidim opet ovo malo pakiranje sa pincetom.

      Izbriši
    2. Potražiti ću po ebayu, vidim da na online stanicama nešto rijetko drže Anastasia BH kozmetiku.

      Izbriši
    3. Ja nisam uspjela iskopati, pa ako ti budeš više sreće, please javi.

      Izbriši
  3. Imala sam essence gel još prije, ali se ni ne sjećam gdje je završio. Ma vosak + lak za kosu --> spas :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probala sam i ja sistem, ali nekako mi ne djeluje. U prvi tren da, ali kada se sauši opet svaka obrva na svoju stranu.

      Izbriši
  4. Ja imam Essence gel i zadovoljna sam njime. Najveći mi je problem što je dosta vlažan, pa malo veću bitku vodim s obrvama dok ih ne postrojim kako ja želim, ali posle se ne mrdaju. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja kad nanesem gel obavezno moram proći češljićem i počešljati da skinem višak. Mrvicu je previše vlažan. I meni dugo izdrži, ali opet mi na kraju malo pobjegnu.

      Izbriši
  5. Ja imam Essence gel, i zadovoljna sam, mada za sl put nisam sigurna dal bi uzela njega ili isprobala od Alverdea.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bio mi je ok Alverde, ali između ta dva ipak mi je nekako bolji Essence. Ali ne košta puno pa probaj i Alverde. Treba i druge probati. Javi dojmove. :)

      Izbriši
  6. Anastasia proziran gel :D:D:D taj gel tako dugo već želim isprobati :D još sad kad čujem iz pouzdanog izvira da je zaista tako dobar...ajme meni :D:D:D on je definitivno na onom popisu.

    lp ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma znaš da ćem nam ga kupiti!! Velikoooo pakiranje! :)

      Izbriši
  7. imam essence gel i onako ok mi je jer mi obrve stoje na mjestu, nisu problematične....
    svakako želim probati nešto od anastazija proizvoda za obrve... jer su masovno hvaljeni......

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako ti onda preporučam ovaj gel. Primjetit ćeš razliku u odnosu na Essence. Nije ni Essence toliko loš, ali Anastasia je ipak bolji.

      Izbriši
  8. Što se tiče gelova za obrve, imam jedino Art deco i nije mi nešto .
    Moje obrve su jako neposlušne i malo toga ih ukroti:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobro da si mi rekla da nije nešto jer sam i o njemu razmišljala. Ništa onda, samo Anastasia. :)

      Izbriši