petak, 1. veljače 2013.

Caudalie Winter Rescue Set

Današnji post će biti vrlo kratak jer sam u stisci s vremenom, a opet želim podijeliti s vama zadovoljstvo Caudalie setom. :) Set sam naručila preko Feelunique stranice dok im je trajalo zimsko sniženje, sada vidim da ga više nemaju u ponudi. Set se sastoji od balzama za usne i kreme za ruke.
Caudalie je prirodna francuska kozmetika nastala u regiji Bordeaux koja je poznata po uzgoju vinove loze. Gotovo svi njihovi proizvodi su bazirani na ljekovitim ekstraktima vinove loze, te ne sadrže parabene, sodium laureth sulfat, fenoksietanol, nisu ni testirani na životinjama. Jupiii!! :)
Balzam za usne dolazi u sklopu linije Pulpe Vitaminee koja je namijenjena borbi protiv prvih bora. Zadaća balzama je zaštiti i obnoviti usnice. Ima antioksidativan učinak i fini, blagi miris vanilije. Za moje suhe usne, naviknute na maslac, nije baš najbolje rješenje, ali vjerujem u neko ljetno doba, kada mi treba blaga hidratacija, da će biti dostatan. Dolazi u lijepom stiku i sadrži 4g proizvoda.
Krema za ruke i nokte mi je pravo otkriće. Također na bazi grožđa, sa mirisom slatke naranče, slatkim bademom i kapima ružine vodice. Sadrži i karite maslac te ekstrakt avokada. Brzo se upija u kožu, božanstveno miriši i ostavlja ruke mekanima i mirisnima. Pakiranje je idealno za torbicu jer sadrži samo 30ml proizvoda.
Set sam platila 8eura. Jako sam zadovoljna setom i definitivno planiram još dosta toga probati od Caudalie. Kod nas Caudalie možete kupiti u boljim ljekarnama i preko web shopa Formasana. Jeste vi što probali od Caudalie? Imate kakve dobre preporuke?

Broj komentara: 8:

  1. Odlično si prošla na tom sniženju, čudim se da je tako povoljno :D Iako nemam suhe ruke i njima je baš svaka krema dobra, ovu bih kupila samo zbog mirisa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa to je bila neka akcija povodom tog zimskog sniženja, sad više ni nemaju to u ponudi. Htjela sam probati kozmetiku, ali da ne kupujem odmah kreme...i eto, pun pogodak.

      Izbriši
  2. Ja sam baš prekjučer kupila dubinski piling, hidratantnu masku i enzimsku piling/masku...sve savršeno i prezadovoljna a njihov meni najdraži proizvod je apsolutno Elixir, ljeto bez njega nije isto.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesi recenzirala Elixir, čula sam i čitala same pohvale za njega pa me baš zanima. Ja ću još pričekati da potrošim ove kremice pa onda i kremice nabaviti.

      Izbriši
  3. Nisam još ništa od njih probala, ali i sama se nabrijavam na elixir...
    Uffff... Koliko ja toga "moram" kupiti ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da, lista je sve veća, duža i skuplja, a novčanik vjerovatno obrnuto...Znam kako ti je, znaaaaaammmm... :)

      Izbriši
  4. Imam oba proizvoda i potpisujem te u potpunosti!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. potpisujemo se mi u potpunosti u puno stvari. :)

      Izbriši